Aktywne Wpisy

unicorn_ +21
Totalnie zgłupiałam.. mam NVDA kupione z celem przyszłorocznej wycieczki do NY, ale teraz tak spada, ze zaczęłam wątpić czy nie robię sobie krzywdy trzymając. Sprzedać ? Jestem w dół 33%
#gielda
#gielda
Jaadammm +291
W latach 2014-2024 zapłaciłem 36 850 zł za obowiązkowe ubezpieczenie OC mojego samochodu.
W tym samym okresie ubezpieczyciel wypłacił z mojego OC… 1 200 zł – na naprawę zarysowanego zderzaka komuś na parkingu.
Mimo to nie mogę zdecydować, że skoro praktycznie nie korzystam, to przestanę płacić. Nie mogę nawet przenieść tych pieniędzy na swoje konto i samodzielnie pokryć ewentualne szkody w przyszłości.
Gdyby
W tym samym okresie ubezpieczyciel wypłacił z mojego OC… 1 200 zł – na naprawę zarysowanego zderzaka komuś na parkingu.
Mimo to nie mogę zdecydować, że skoro praktycznie nie korzystam, to przestanę płacić. Nie mogę nawet przenieść tych pieniędzy na swoje konto i samodzielnie pokryć ewentualne szkody w przyszłości.
Gdyby

Może mi ktoś wytłumaczyć zachwyty nad Lampardem w CFC? xD Pytam serio, czy poza elementem typowego "legacy" i nostalgii jest cokolwiek za co można pochwalić Franka?
Fajnie, że gra sobie młodzikami, opędzlował se lamusów z końca tabeli, ale wiecznie j----y tutaj OleNaKole robi to samo XD.
W zeszłym sezonie ekipa Sarriego na tym etapie rozgrywek miała 37 bramek strzelonych, 16 straconych = 40 punktów
Za Lamparda teraz 33 strzelone, i aż 27 straconych = 32 punktów.
Na dodatek mocno średnie wyniki w grupie w LM. Zdecydowanie nie ma takiego impaktu i bagażu jaki miał Conte, kiedy obejmował Juve, czy Guardiola obejmujący Barcę, a w ostatnich meczach już dobitnie widać spadek formy, bo w ostatnich siedmiu kolejkach zaledwie 2 zwycięstwa i 5 porażek wywołuje bardziej uśmiech politowania niż jakikolwiek podziw.
#cfc #premierleague
źródło: comment_HRoo8JXAHRo1CjC9P0p6KbL2a1zb6ukM.jpg
PobierzWygrana Premier League ze składem drewna w 16/17 i Liga Europy rok temu za Sarriego zostawiając konkurencję daleko w tyle. Zajebisty bałagan do sprzątania
@czlowiek_hulajnoga: gdzie przy 19 z nich miał udział Eden H----d.
Nie ma podstaw, znając dotychczasowe poczynania Abramowicza, aby wierzyć w to, że Lampard jest nietykalny. Musi w zimę ogarnąć defensywę, bo po początkowej pozytywnej fali nie ma już śladu. I jeżeli mająca już zdjęty kaganiec transferowy, w dalszym ciągu będzie notować takie wyniki jak przez ostatni miesiąc, to nie ma siły żeby Romek wytrzymał ciśnienie.
@footix: Do końca sezonu wytrzyma ale dłużej już nie.