@AmolfKikler pamiętam jak zainstalowałem grę wieczorem i odpaliłem ją żeby tylko sprawdzić czy działa bo chciałem iść spać, a skończyłem sprawdzać o 11 rano jak pojawiły mi się napisy końcowe xd
@Bekon2000: Oj uwierz, tak jak można jechać po niej, słusznie bądź nie, to warto zobaczyć, co naprawdę stało się z Joe. Zęby zbierałem po podłodze jakieś dwa dni, jako fan serii :)
@Sowiet_Kusy @Bekon2000 : w jednym z zakończeń 3 jesli glowny bohater ginie to Vito przejmuje kontrole nad biznesem, a w rozmowie z kaznodzieja pojawia sie nic niemówiący facet obok bossa o posturze joego
@Bekon2000: zakończenie dwójki to oczko puszczone w stronę fanów jedynki, więc jeżeli nie grałeś w 1 część, albo zapomniało Ci się fabuły, to mogłeś nie zrozumieć.
Chciałbym oficjalnie NAPLUĆ z tego miejsca na każdego któremu nie chcę się dziś iść na #wybory nie zależnie od tego na kogo by zagłosował. Oczywiście podwójnie chciałbym OPLUĆ tych którym się dziś nie chcę iść ale będą pisać o polityce na mirko regularnie.
DOSKONALA BRUNETKA ? Faceci jak ona wam sie podoba ? Kobiety co myslicie o takim stylu? Te paznokcie, usta, rzesy, makijaz, piersy itd. Ocencie jej wyglad
#gry #swieta #pcmasterrace
@Bekon2000: bez przesady, gra ładna ale fabuła leży kompletnie. Bez podejścia do mafii 1
Moja pierwsza gra w jaka grałem
2006
Mialem 5 lat ale brat mi pozwalal jeździć autami XDDD
Komentarz usunięty przez autora
@Bekon2000: to chyba w mało gier grałeś