Taki dziś materiał w 1.5godziny powstał. Pomysł to ściana domku z bali, lekko stylizowane. Coś jak God of War czy Uncharted 4. Myślę, że gdyby połączyć to z jakimś materiałem martwych liści, patyków, mchu i błota blendowanym w jakimś silniku to może ta jakość już wystarczać aby to jakoś wyglądało.
Ostatnio staram się codziennie zrobić jeden materiał, chociaż by prosty. Spamować nimi? #substance #grafika3d #3d
@Gorion103: Może pewno razu wrzucę trochę tego na gumroada, póki co muszę potrenować trochę, tak więc pewnie kiedyś wrzucę gdzieś, może kiedyś z opisami jako tutorial. Ale to kiedyś teraz trzeba się porządnie nauczyć :D
@amisobad: W sumie to jest dobry pomysł z Turntablemi. Łącznie w SD? już myślę że pewnie z 700godzin by było, niestety nie mam go na steamie tylko standalone wiec nie wiem do końca.
Pomysł to ściana domku z bali, lekko stylizowane. Coś jak God of War czy Uncharted 4. Myślę, że gdyby połączyć to z jakimś materiałem martwych liści, patyków, mchu i błota blendowanym w jakimś silniku to może ta jakość już wystarczać aby to jakoś wyglądało.
Ostatnio staram się codziennie zrobić jeden materiał, chociaż by prosty. Spamować nimi?
#substance #grafika3d #3d
źródło: comment_sezhgDShQILakjpvp1TCIPutTVMoh1S5.jpg
Pobierz@KotAlik: A podzielisz się tymi materiałami za ( ͡° ͜ʖ ͡°) free¹? #cebuladeals
Ile godzin w sd już?
Łącznie w SD? już myślę że pewnie z 700godzin by było, niestety nie mam go na steamie tylko standalone wiec nie wiem do końca.