Wpis z mikrobloga

Cześć Mirki i Mirabelki.

Na weryfikację Waszych paczek w tegoroczne #wykopaka zostało już TYLKO 35 GODZIN! Wciąż do zweryfikowania zostało ponad 200 paczek, dlatego jeśli bierzesz udział w zabawie i jeszcze nie zweryfikowałeś/łaś swojej paczki – nie zwlekaj! Z każdą chwilą kolejka do weryfikacji robi się coraz dłuższa. Jeśli Twoje zgłoszenie weryfikacyjne zostanie odrzucone, możesz nie mieć już czasu na poprawę. Brak weryfikacji oznacza wpisanie uczestnika na Ścianę Wstydu i wykluczenie z kolejnych edycji zabawy!

Pozdrawiamy – Ekipa wykoPAKI
źródło: comment_07JMZYqs81ERZMt8MHEvMtt9t7C9S8NY.jpg
  • 48
@wykoPAKA: mój odbiorca, podobno zweryfikował już swoją paczkę - u mnie dalej wisi "Oczekiwanie na weryfikację zdjęcia odbiorcy paczki" dziś jesteśmy umówieni na wręczenie paki osobiście, wiec wolałbym, żeby system potwierdzał.
No to weryfikujcie bo moje zdjęcie czeka już ponad 24h (_ )

@yousouyou: nadal czekamy na odpowiedź od Ciebie na PW

ciekawe jak wy 3 cyfrowa liczbę ludzi na ścianie wstydu zmiescicie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@unitrax: zrobimy stronicowanie i zmieścimy - mniej roboty w przyszłym roku ( )

o co chodzi z tą weryfikacją?

@
@nat_ce: Logowanie odbywa się jak wiesz przez Wykop Connect. Od kilku dni Wykop zmaga się z problemami technicznymi (przez co i nam się obrywa, bo w wykoPACE mocno wykorzystujemy integrację z Wykopem). Niestety nie mamy na to wpływu, ale możemy Ci podpowiedzieć, że warto spróbować za chwilę. Wbrew temu co mówi komunikat, ani nie został przekroczony dzienny limit, ani on nawet nie jest dzienny ;)
@wykoPAKA: Ogarnijcie się trochę z tą weryfikacją co? Wystarczy zdjęcie powiększyć i wszystko wyraźnie widać, a wy mi tu kuźwa odrzucacie weryfikację. Człowiek nie dość że zapracowany, stara się, to jeszcze byle osoba trzecia będzie wymyślać, że niewyraźne zdjęcie wrzuciłem? Litości! ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Człowiek nie dość że zapracowany

@musicisgood: hej, ale my też na wakacjach nie jesteśmy. Organizujemy dla Was akcję, nikt nam za to nie płaci, poświęcamy na to nasz prywatny czas (a nawet bardzo dużo czasu) i musisz nam uwierzyć, że nie mamy ani ochoty, ani czasu, żeby odrzucać zdjęcia "dla beki". Być może nie wszystkie elementy Twojej paczki da się zidentyfikować na zdjęciu? W odpowiedzi na pewno dostałeś wyjaśnienie co było
@wykoPAKA to tak trudno zapytać już prywatnie tylko musicie takie akcje robić? To miała być zabawa a wy bawicie się w jakaś biurokrację, i Bóg wie w co jeszcze.

Wnerwa mam tym większego, że paczka jest już spakowana do wysłania. Super.
@kt13 cieszę się że masz wolne weekendy , zazdro. Paczkę spakowałem ponieważ na zdjęciu widoczna jest cała zawartość i nie spodziewałem się że coś tam jest niewidocznego.
@wykoPAKA i o tym właśnie mówiłam chłopaki że jak ktoś trafi na ścianę wstydu to bdzie mial pretensje do was że nie sweryfilowlaismie mu paczki 8 minut przed końcem dnia a użytkownikowi xyz zweryfikowaliscie na 5 minut przed końcem zabawy. Powinniście w przyszłej edycji zapewnić sobie jakiś czas spokoju, żeby nie było sytuacji że ktoś wysłał przed czasem weryfikację a wy nie zdazyliscie sprawdzić.

@musicisgood też się cieszę że mam wolne weekendy,
@wykoPAKA: Hej, odrzuciliście mi weryfikację przez brak spersonalizowania paczki pod odbiorcę - w PW starałem się wyjaśnić, że jednak tak nie jest, ale w odpowiedzi dostałem tylko ponaglenie z szablonu. Rzućcie okiem na wiadomości, jeśli rzeczywiście paczka nie jest wystarczająco fajna to jeszcze dziś coś ogarnę.