Wpis z mikrobloga

Jedyną Osobą w tvnie która zareagowała tak jak trzeba to była Pani Dorota Wellman. Tym bardziej dziwi zachowanie Pani Psycholog tłumaczącej największego hejtera tej edycji.
#bigbrother
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Amikamamy: kogo też bardzo ważne. Ale najważniejsze, że jako jedyna zareagowała. Inni/inne wręcz tłumaczyli takie zachowania, co trudno zrozumieć.
  • Odpowiedz
@Amikamamy: jeśli się podejmujesz zadania i bierzesz za to kasę (zakładam teoretycznie) to jakie to ma znaczenie. Występujesz publicznie (nie wiem ile osób ogląda tvn7) i autoryzujesz i siebie i innych.
  • Odpowiedz
@skock: w punkt ,ale zauważ że w tym zespole prowadzących profesjonalistów nie ma choćby sama Gabi mam wrażenie że oni ją wzieli jako ,,wieszak'' do promowania ciuchów określonej firmy bo to jej wychodzi cała reszta dramat czy Chajzerek nawet zadania domowego nie odrabia ,myli imiona gada bez składu coś tam wydusi i świeci zębami ,totalna porażka kogo oni tam wzieli
  • Odpowiedz
@Amikamamy: przerażające jest po tym formacie, że nikt nie stanął po stronie "ofiary". Pani Psycholog tłumaczyła "agresora". Jeśli to są standardy tvn to ja osobiście jestem rozczarowany.
  • Odpowiedz
@skock: traktowanie swojego gościa jak śmiecia to jest zachowanie jak należy? Skoro Malwina nie ma żadnego problemu z Mateuszem, co wielokrotnie udowadniała swoim zachowaniem, jakim prawem pani Wellman daje sobie prawo by mieć z nim problem?
  • Odpowiedz