Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
Podlaczylem pada od PS4 do PC przez program DS4 i chcialem pograć w Forze Horizon 4. Gra wykrywa pada, da się sterować ale co chwilę po użyciu pada przełącza się układ sterowania z pada na klawiaturę i odwrotnie przez co nie da się grać bo klawisze się nawzajem blokują. Da się jakoś to naprawić? Miał ktoś podobny problem?
#ps4 #forzahorizon4 #forza #ds4
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Hubert19: miałem to samo. Doszło do takiej sytuacji, że ten program mi rozwalił stery i pad ciągle się rozłączał po kilku sekundach od sparowania. Nie wiem jak tego gówna się pozbyć, bo przez to mi zaczął szaleć też pad od Xboxa One przez BT i działa tylko po kablu.
  • Odpowiedz
  • 0
@vg24_pl: Kurdę szkoda, bardziej mi odpowiada grać na padzie w ścigałki niż na klawiaturze a mam tylko pada od PS4 ale dzięki za info w takim razie.
  • Odpowiedz
  • 1
@Tylko_noc: Nadal mam to samo po odłączeniu klawiatury i myszki. Klawisze pada w grze pojawiają się tylko do puki używam pada, nawet gdy nie mam pod piętych innych urządzeń.
  • Odpowiedz
  • 0
UPDATE: Rozwiązaniem ten problem za pomocą bluetooth, zamiast kabla podłączyłem pada przez bluetooth wraz z DS4 for Windows i problem zniknął() Musiałem tylko kupić Adapter Bluetooth USB do komputera bo domyślnie nie miałem go zbudowanego.
  • Odpowiedz