Aktywne Wpisy

dbijou +2669
Dzień dobry Mirko z tej strony Debiżu! #zloterozdajo #rozdajo alert przy piątku!
Do wygrania pierścionek w kwocie do 2500zł
Pierścionek złoty próby 585 (do wyboru kolor kruszcu różowe, żółte i białe ) w okolicy 1.5-2g
Wzory przedstawimy w pw (właściwie nie ma rzeczy której nie damy rady zrobić na zlecenie, bez zlecenia zresztą też :))
W pierścionku osadzimy kamień który wygrany wybierze sam (okolice 0.5ct - tj. Akwamaryn, Topaz (Swiss / London
Do wygrania pierścionek w kwocie do 2500zł
Pierścionek złoty próby 585 (do wyboru kolor kruszcu różowe, żółte i białe ) w okolicy 1.5-2g
Wzory przedstawimy w pw (właściwie nie ma rzeczy której nie damy rady zrobić na zlecenie, bez zlecenia zresztą też :))
W pierścionku osadzimy kamień który wygrany wybierze sam (okolice 0.5ct - tj. Akwamaryn, Topaz (Swiss / London

BasedMan +136
Widzę że ostatnio znowu poszedł przekaz z Kremla żeby aktywować protokół Wołyń. Onuce ponownie zaczęły szczuć na Ukraińców Wolyniem i Banderą. Dziwne, że tak chętnie nie podnoszą tematu Katynia i setek tysięcy Polaków mordowanych przez Rosjan. A jeszcze dziesiątki pożytecznych idiotów plusują takie wpisy i komentarze hur dur "pamiec o Wolyniu!1!!" "Ukraincy = źli bo Wolyn" "Bandera zabijał polakufff!1!1!" dosłownie żałosne...
#ukraina #rosja #wojna #wolyn #bandera #ruskapropaganda
#ukraina #rosja #wojna #wolyn #bandera #ruskapropaganda

Na przygotowanie i weryfikację paczek zostało już tylko 5 dni. W tej chwili mamy zweryfikowanych ok. 250 paczki. Niestety już teraz wiemy, że nie wszyscy, którzy wzięli udział w losowaniu, wyślą swoje paczki – w takich przypadkach Ściana Wstydu jest na bieżąco aktualizowana, a my jesteśmy w kontakcie z nadawcami celem przekierowania ich paczek i utworzenia nowych par tak, żeby nikt nie został bez swojego prezentu.
Pamiętajcie, że termin weryfikacji paczek mija 19 grudnia o 23:59, a dzień później mija termin wysyłki i podania numeru przesyłki na stronie zabawy. Podane terminy są nieprzekraczalne dlatego nie zostawiajcie weryfikacji na ostatnią chwilę, bo w razie problemów np. z Internetem czy w przypadku odrzucenia zdjęcia możecie nie mieć już czasu na poprawę. Spodziewamy się, że mimo to wiele zgłoszeń wpłynie w ostatniej chwili, dlatego też nie możemy Wam również zagwarantować, że zgłoszenia będą rozpatrywane natychmiastowo. Jeśli zdjęcie zostanie odrzucone po terminie, nie będzie możliwości jego poprawy, co skutkować będzie wpisaniem nadawcy na Ścianę Wstydu.
Przypominamy również, że paczki muszą spełniać minimalne wymagania, tj: wartość minimum 50zł, spersonalizowana zawartość oraz list, którego przynajmniej fragment powinien być widoczny na zdjęciu. Zdjęcie powinno być na tyle dobrej jakości, a elementy paczki tak ustawione, żeby możliwe był ich zidentyfikowanie podczas weryfikacji.
Pozdrawiamy – Ekipa wykoPAKI
#wykopaka
I mam pewnosc ze dostane paczke
skoro są takie problemy?
@mat9: możesz pisać, czytamy tam wiadomości.
Powinien być większy margines przy dacie końcowej weryfikacji i wysyłki. Jeśli moja para zweryfikuje się ostatniego dnia 19.12 to rozumiem, że mam 1 dzień na wysyłkę, a jak nie to elo? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Napisalam do mojego odbiorcy ze jego paczka czeka juz na wyslanie. Zrobilam to chyba z 3 dni temu i nawet nie odczytal tej wiadomosci...
@susuke15:
Uzytkownicy powinni weryfikowac sie od razu po spelnieniu zalozen wykopaki, a jak chca jeszcze dodac cos nadprogramowo to moga to dorzucic po weryfikacji.
Weryfikuje 16...bo jeszcze muszę list wydrukować dla Mirabelki z którą nawet komentarza nie wymieniłem ¯_(ツ)_/¯
Nie śpię po nocach bo nie wiem co jej orginalnego od siebie napisać (╯︵╰,)
Wysyłam 17, jak wszystko u was będzie zaakceptowane ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Najgorzej, gdy paczkę masz już dawno zweryfikowaną, a odbiorca nie, więc czekasz i czekasz i czekasz..