Wpis z mikrobloga

@matys352 Teoretycznie haczyka nie ma. Gość Ci sprzeda dostęp do konta, pobierzesz sobie gierkę, zrobisz reloga na swoje konto i będziesz grał. On Ci gry nie sprzedaje, dlatego to kosztuje grosze, jedynie umożliwia Ci pobranie forzy ze swojego konta.
Ja to w ten sposób rozumiem, może niech inni też się wypowiedzą
  • Odpowiedz
@matys352: wyglada to tak jak opisuje @Matula11. Niemniej jednak z mojego punktu widzenia nie rozni sie to za bardzo od zwyklego piractwa, ja obie Forzy (FH3 i FH4) kupilem w wersji ultimate na wyprzedazy (okolo 170zl za jedna gre ze wszystkimi dodatkami itp). Dla mnie w chwili obecnej nie ma lepszej gry wyscigowej (byl kiedys NFS, ale jak to sie kiedys mowilo: umarl krol, niech zyje krol).

Polecam
  • Odpowiedz
@MozeJopek: parę dni temu kupiłem dostęp do konta z Forzą Ultimate Edition na allegro, pobrałem grę przelogowałem się na swoje konto i bez problemu mogłem grać przez parę dni z kolegą, który nabył grę w identyczny sposób z dodatkami i ze wszystkim lecz od wczoraj jakoś od momentu wyjścia aktualizacji nie działają mi funkcje sieciowe oraz żadne dodatki. Jest to spowodowane tym, że spiraciłem grę czy po prostu MS ma
  • Odpowiedz