Wpis z mikrobloga

@Hellbike: Beznadziejnie prostacka jest ta wysoko plusowana odpowiedź far_away'a, ale post tej użytkowniczki też wydaje mi się jakiś dziwny. Choćby ten fragment o wysyłaniu swoich zdjęć męskim znajomym - po co? Nie rozumiem tego. Też mnie zastanawia co to za problem przedstawiać sobie nawzajem swoich przyjaciół. Sytuacja chyba wręcz pożądana. Jak nie pasuje jej temperament jej faceta to niech z nim zerwie.

Ogólnie z boku wygląda to na jakiś mega-toksyczny
  • Odpowiedz
@krzykrzy1995: Aha i idzie sobie znaleźć przyjaciela do wspólnego biegania( ͡° ͜ʖ ͡°) Albo jazdy na rowerze( ͡° ͜ʖ ͡°) Czy może raczej do kalisteniki( ͡° ͜ʖ ͡°)[takiej gdzie się mocno wygina tyłeczek...] Taa...Cieżko uwierzyć że w tym wieku ktoś sobie próbuje znaleźć przyjaciela płci przeciwnej do stymulacji umysłowo-sportowej...Co innego 40 letnia inteligentna kobieta w otrzaskanym związku, tutaj
  • Odpowiedz
@krzykrzy1995: W tym wieku wychodzi się samotnie z osobą płci przeciwnej żeby kogoś poznać i ewentualnie móc zawiązać nowy związek, ergo żeby mieć możliwość skoczenia na inny kwiatek...
Idzie sobie na kawę z facetem porozmawiać o dupie marynie i o pogodzie xD Pewnie że jest taka możliwość, no ale sorry, każdy będzie podejrzliwy. Taki instynkt.
  • Odpowiedz
@PolishDoomer: instynkt pleba.
Bo normalni ludzie ktorzy poza praca zawodowa maja jakies inne aktywnosci to spotykaja sie z innymi ludzmi w interesach albo rozmowach o tych aktywnosciach... I to nie zawsze sa rozmowy dla samej rozmowy tylko przewaznie jakies analizy, wymiana informacji... Czyli taki biznes tylko nie chodzi tak strikte o hajs
  • Odpowiedz
@Thomas_Szasz: Ja jej sie nie dziwie, ze nie chce go przedstawiac swoim znajomym, bo bylam w tym samym miejscu. Kiedy ktos non stop nadaje na Twoich znajomych, obraza sie na Ciebie i robi awantury z ich powodu, to odechciewa Ci sie go zapraszac, bo a) nie chcesz zadnej inby i wstyd Ci przed znajomymi, ze Twoj chlopak tak sie zachowuje b) po prostu chcesz spedzic milo czas, a nie meczyc
  • Odpowiedz
@Hellbike: Zdziwiłem się strasznie że tamten komentarz zyskał tyle plusów. Są na tym portalu jakieś dziwne fluktuacje uzytkowników o radykalnie różnych poglądach. Widziałem dziesiątki podobnych postów, w których dziewczynom tłumaczono że to z ich chłopakiem jest coś nie tak.
  • Odpowiedz