Aktywne Wpisy

freedomseeker +36
Stołówka u Chłopaków na ul. Karolkowej w Warszawie daje piękny przykład patriotyzmu i szacunku dla Bohaterów. 👏👏👏
#warszawa #powstaniewarszawskie #ciekawostki
#patriotyzm
#warszawa #powstaniewarszawskie #ciekawostki
#patriotyzm
źródło: temp_file2607618475795998591
Pobierz
Koniorro +126
#remontujzwykopem #heheszki #zonabijealewolnobiega Różowa ostatni cisnęła mnie o nową kabinę prysznicową, bo stara łatała i przeciekała. Patrzyłem za czymś nowoczesnym, niestety wszystko jakieś takie niestabilne i zaraz by się rozleciało. Nie mogłem znaleźć nic ciekawego, wszystko takie cienkie plastikowe dziadostwo albo wszystko ze szkła, czego obawiałbym się przy dzieciach. Wieczorem gdy dzieci usypiały skoczyłem do garażu na piwko, i nagle w moich oczach zrodził się plan
źródło: temp_file2077871497460784408
Pobierz

The US tech firm is looking to hire qualified sales, marketing, IT and customer support professionals at this site.
http://www.independent.ie/incoming/it-company-creates-100-jobs-at-dublin-site-29445444.html
#praca #irlandia #it
Komentarz usunięty przez autora
Ale co..? ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
nawet nie wiedzialem ze w irlandii tak duzo osob wlasna 3-4 jezykami przy czym jest biegla w kilku technolgiach IT i jeszcze skora do pracy za 50k az mi zal takich osob ze nie studiowaly medycyny, z taka glowa mieliyb 300k rocznie leczac ludzi a nie wcickac salesforca
czym jest salesforce? cos ala crm
wiec co sie u nich w firmie
ostatnie pytanie jakich jezykow warto sie uczyc dzis ?