Aktywne Wpisy

kamil-tumuletz +787

abvq +239
#tinder #p0lka
Byłem dzisiaj na randkę z MILFem z Ukrainy - babka 35 lat, bardzo dobra figura, prowadzi własną szkołę tańca. Przyjechała do mojego miasta na parę dni.
Dowiedziałem się, że dla niej podstawa każdego związku jest zaufanie i to absolutnie kluczowa sprawa.
Powiedziała mi też, że ma męża, mieszka w Charkowie, kocha go, są ze sobą już ponad 13 lat.
Byłem dzisiaj na randkę z MILFem z Ukrainy - babka 35 lat, bardzo dobra figura, prowadzi własną szkołę tańca. Przyjechała do mojego miasta na parę dni.
Dowiedziałem się, że dla niej podstawa każdego związku jest zaufanie i to absolutnie kluczowa sprawa.
Powiedziała mi też, że ma męża, mieszka w Charkowie, kocha go, są ze sobą już ponad 13 lat.

Komentarz usunięty przez moderatora
@Nirin: ciekawe czemu nie mają wiedzy ekonomicznej i nie wiedzą jak poprowadzić polską gospodarkę
źródło: comment_PjQq3d3VUMZOPivwW2mhkr8mUiMeDk07.jpg
Pobierz@Abaddon_Profanator: dziecko kochane, pojedź do niemiec przed wprowadzeniem płacy minimalnej, zobaczysz jak zajebiste to było życie gdzie nikt ci nie płacił przyzwoicie
wzrost minimalnej na poziomie egzystencji która pozwoli ci na więcej niż przeżycie od 1 do 1 to podstawa
@Nirin: tiaaa, przejściowe zjawisko w parlamencie, ciekawi mnie kiedy to się posypie wszystko. Oni tylko zgrabnie gadają jakby mieli coś naprawdę do zrobienia to wyszłaby kicha na potęgę-jestem tego pewien.
czyli jak we francji i niemczech i usa; w dwa miesiące ma się 2000€ do wydania na siebie
I O TO CHODZI
pluję na was i wasze sra...nie na płacę minimalną, zajebiście by wam się żyło w czasach niewolnictwa
no ale dla was to niepojęte, BO JAK TO?! LUDZIE MAJĄ ZARABIAĆ!?!??!?!?!?!?!
To się nazywa CYWILIZACJA
żałośni wyzyskiwacze, HA TFU
jeśli faktycznie będą za 4 lata kończyć kadencję tak jak ją zaczęli to... będzie dobrze :-)
Komentarz usunięty przez autora