Wpis z mikrobloga

@Janusz_Dmowski-Zubr: a ten subbredit nie jest do tekstów /satyry sytuacji w których tylko osoby niepełnoletnie nie znające życia robią sobie smutne memy? Nie raz latały tutaj memy podobne do tego formatu, po za tym to ten sub jest podobny do sbveve (tak mi się wydaje)
  • Odpowiedz
bo jesteś typowy Oskarek tak jak Grażyna albo Juzek ktorzy śmieją się z kabaretów

@Janusz_Dmowski-Zubr: tak z ciekawości, kim w życiu jesteś ? Zastanawiam się gdzie siedzą tak ograniczeni ludzie, którzy potrafią kogoś obrazić bo im się obraz podoba taki co tobie nie.
  • Odpowiedz
@Croudflup: a jak na razie jestem nikim. Skończyłem studia programistyczne ale teraz uczę w szkole i chce zostać pisarzem. Nieraz lubię sobie posmieszkowac na wykopie. Nie chciałem ciebie obrazić, znaczy chciałem ale nie spodziewałem się że weźmiesz to poważnie z powodu na kontekst w jakim rozmawiamy.
  • Odpowiedz
@Janusz_Dmowski-Zubr: Jak najbardziej rozumiem i popieram zamysł, jak trafię na jakiegos mema to będę tostował. Chodzi o pretensjonalizm i pseudomądrość która jest w rzeczywistości mocno płytka, ale zbiera duży poklask społeczeństwa bo to takie mądre. Coś jak ten cytat Bukowskiego "Ludzie uciekają przed deszczem ale siedzą w wannie pełnej wody"
  • Odpowiedz