Aktywne Wpisy

szcz33pan +436
Przedwczoraj RPP pozostawiła stopy na niezmienionym poziomie 5,75% a dziś jest ważny odczyt. A jak tam nasz kebab z budy i inflacja na kebabie?
10 stycznia 2022 zamówiłem kebaba z lokalnej budy i to samo zacząłem zamawiać co pół roku
10.01.2022 - cena 28,30 zł
09.12.2022 - cena 38,80 zł
31.05.2023 - cena 38,80 zł
10 stycznia 2022 zamówiłem kebaba z lokalnej budy i to samo zacząłem zamawiać co pół roku
10.01.2022 - cena 28,30 zł
09.12.2022 - cena 38,80 zł
31.05.2023 - cena 38,80 zł

źródło: kebab
Pobierz
Afrobiker +484
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Jak wyglądałby idealny związek dla kobiety gdyby nie społeczno kulturowe konwenanse? To proste. W fazie owulacji przebywałaby z samcem alfa który miałby za zadanie dostarczyć kobiecie najlepszy możliwy zestaw genów. W pozostałych fazach cyklu menstruacyjnego towarzyszyłby jej beciak dostarczający zasoby i oferujący bezpieczeństwo.
Dlaczego chad nie jest odpowiedni do stałego związku? Ponieważ o jego zasoby(np. czas) walczy wiele kobiet, taka kobieta nie może mieć pewności, że jego zasoby trafią w całości do niej, boi się podjąc ryzyka rywalizacji o samca alfa.
Czy w takim razie przegryw może liczyć na miłość? Nie. Fenyloetyloamina i dopamina wydzieli się u kobiety tylko podczas relacji z chadem. Czemu tak jest? Bo żadna kobieta nie odczuje podniecenia i pożadania(za które odpowiada właśnie fenyloetyloamina) obcujac z przegrywem.
Chad w relacji z kobietą sterowany jest testosteronem, przegyw zaś wazopresyną.
2 sytuacje: do chada uśmiecha się kobieta - chad ma już plan czy najpierw zapakuje jej do mordy czy może w dupe(testosteron)
Do przegrywa uśmiecha się kobieta ten po 10sek. zna juz imiona ich przyszłych dzieci(wazopresyna)
"Alfa szmaci beta płaci" - beciak to idealne źródło zasobów i bezpieczeństwa, chad idealne źródło genów.
W obecnych czasach mamy ogólnodostępną antykoncepcję. Ale kondony nie zabiją w nas atawizmów.
#przegryw #blackpill #redpill #rozowepaski #podrywajzwykopem #logikarozowychpaskow #s--s #zwiazki #tinder
źródło: comment_EpEwraJWf47VWrxKVGPKKyZDgHGTKlfj.jpg
PobierzWalka kobiet o dostęp do najlepszych samców trwa od ich młodości do wieku ok. 30lat gdy stają się już bezwartościowe na rynku matrymonialnym. Stąd też w wiekszości krajów świata to kobiety są bardziej doświadczone seksualnie od mężczyzn.
@MBGMD: pytanie tylko w jaki sposób zbierano dane. Jeśli opierało się to na ankiecie (myślę, że tak na 99%) to trzeba pamiętać, że mnóstwo ludzi kłamie nawet w anonimowych ankietach. Mężczyźni jeśli chodzi o kwestię partnerek bardzo często zawyżają, bo po prostu nawet kłamstwo w takiej ankiecie może jakiemuś trochę podbije ego.
I twoim zdaniem relacja w której jedna osoba eksploatuje drugą, jednocześnie używając jej uczuć w swoim celu, to coś czego warto doświadczyć jako eksploatowany? I jak bardzo prawdopodobne jest, że eksploatujący będzie czuł szacunek do ofiary?
I nie, bycie ciekawym, mającym coś do powiedzenie nie zdobywa serc. Tylko efekt aureoli osiągnięty atrakcyjnym wyglądem (lub narkotykami) sprawi, że to co mówisz będzie wysłuchiwane nawet jeśli niezrozumiane, a nie potraktowane jako
@MBGMD: To może powiedzmy to feministkom kiedy to kobiety będą mniej zarabiały na rynku. Albo powiedzmy to kobietom, kiedy nie będzie 500+ ani wcześniejszej emerytury? Po co ja, singiel mam płacić na nie w podatkach. Niech są "wygrani i przegrani". Czy może jednak przegranymi mogą być
Mogą być przegrani mężczyźni i przegrane kobiety. Nie ja ustalałam normy społeczne i sposób w jaki działa dobór
@MBGMD: No to niech laski lecą na budowę ciała i wzrost.
@MBGMD: Dziś mamy antykoncepcję i masakryczna większość seksu nie kończy się ciążą i tak.
Może bardziej dobitnie:
@MBGMD: A co mnie obchodzą nie