Aktywne Wpisy

FedoraTyrone +22
W realnej pracy chyba tylko junior i początkujący mid podnieca się "clean code" i podobnymi rzeczami. Doświadczony programista wie, że tak naprawdę najważniejsza jest wiedza domenowa. Im bardziej ktoś to rozumie tym bliżej mu do seniora i bycia kimś więcej niż tylko klepaczem.
#programowanie #programista15k #pracbaza
#programowanie #programista15k #pracbaza

WykopX +62
Bardzo przepraszam, że tak długo to trwało, ale jest!
Na szybko zrobiłem skrypt przywracający listę plusujących
https://greasyfork.org/pl/scripts/489949/listy-plusujacych-wpisy-i-komentarze
- lista plusujących po staremu
- zielonki i bordo są w kolorze (pomarańczki nie bo źle to wygląda)
- oznaczenie użytkowników, których blokujesz 🚯
- oznaczenie tych, których obserwujesz 🔔
- różowe paski mają małą różową kropkę 🟣
Skrypt jest kompatybilny z Wykop X Style 2, a dodatkowe opcje konfiguracji działać będą także w
Na szybko zrobiłem skrypt przywracający listę plusujących
https://greasyfork.org/pl/scripts/489949/listy-plusujacych-wpisy-i-komentarze
- lista plusujących po staremu
- zielonki i bordo są w kolorze (pomarańczki nie bo źle to wygląda)
- oznaczenie użytkowników, których blokujesz 🚯
- oznaczenie tych, których obserwujesz 🔔
- różowe paski mają małą różową kropkę 🟣
Skrypt jest kompatybilny z Wykop X Style 2, a dodatkowe opcje konfiguracji działać będą także w
źródło: Lista plusujących
Pobierz

No nie doczekam się dowodów.
źródło: comment_qctaSwUWjPKQM5Z6L7dS7OCYIKZq3GNx.jpg
Pobierz- czy przedstawił wyciągi bankowe albo chociaż napisał ile pieniędzy wpłynęło od jego fanów na zakup mieszkania?
- czy przedstawił dokumenty potwierdzające zakup mieszkania?
- czy przedstawił rachunki za media oraz wynajem, umowy najmu itd. potwierdzające że mieszka od tylu a tylu lat w nowym mieszkaniu (niekoniecznie z dokładnym adresem, ale np. z samą nazwą ulicy czy tez miasta)?
Równie dobrze ja mogę od ciebie wymagać dowodów, że nie jesteś pedofilem i jak mi ich nie przedstawisz to jesteś pedofilem. Takim
Dobra dawaj dowody, że nie jesteś pedofilem więc. Bądź konsekwentny i zrealizuj radę, którą proponujesz Michalewiczowi.
@Vokun: No to dawaj dowody, że nie posiada takich dokumentów. TY WIESZ, ŻE KŁAMAŁ ŻE KUPIŁ MIESZKANIE ZA PIENIĄDZE ZE ZBIÓRKI, więc pokaż mi dowody na których opierasz się. No chyba, że to domysły i spekulacje i urojenia. Bo póki co opierasz się na tym, że KŁAMAŁ BO
"Michalkiewicz bije ludzi na ulicach, ale nikt go nie złapał" - takiemu "zarzutowi" nie miałby możliwości odpowiedzieć, bo i jak?
"Michalkiewicz nie kupił żadnego mieszkania" - na ten zarzut można raz-dwa odpowiedzieć, jeśli jest fałszywy - wystarczy pokazać stosowne dokumenty.
Zresztą czy ja mu coś zarzucam?
To ty tutaj jesteś oskarżycielem i na TOBIE SPOCZYWA OBOWIĄZEK DOSTARCZENIA DOWODÓW.
A najlepiej to idź do sądu i oskarż Michalkiewicza, że oszukał osoby wpłacające bo nie przeznaczył pieniędzy na mieszkanie, tylko na wypłatę kasy dla
Typie; sąd orzekł, że Michałek jest brudny jak szambo. W tym momencie jego wina jest niezaprzeczalna. Rownie niezaprzeczalny jest fakt, że typek opublikował dane osobowe Kasi.
W tym momencie to nie ty jesteś na domyślnej pozycji. To Michalkiewicz jest w dupie i to on ma się tłumaczyć, reszta widzi tylko wyroki sądu i jego własne słowa.
Jakby orzeczenia sądowe były sprawiedliwe, zawsze właściwe MORDO, to TYPIE by nie było potrzeby dawania możliwości apelacji. Ani nie istniałyby sądy wyższej instancji. Do tego TYPIE, rozprawa w której uczestniczy tylko sędzia i oskarżyciel i nie ma obrońcy ani oskarżonego, który mógłby się bronić można sobie wsadzić między wyroki sądów stalinowskich.
Rozumiesz TYPIE?
Poza tym po co miałbym iść do sądu? Crowdfunding póki co chyba nie jest uregulowany prawnie, więc nie wiem
@Metzger3: no wiesz, jeśli chcesz sprawiedliwego wyroku, to pierwszym krokiem jest stawienie się na rozprawie. A wszelkie dowody wskazują na to, że Michalkiewicz celowo unikał pojawienia się w sądzie.
Ale się śmiesznie sprules o nazewnictwo w internecie, polecam mascnaboldupy.jpg
A ty te dane podajesz dalej, też niezbyt inteligentna decyzja.
Pytanie tylko jak dlugo jeszcze kuce planują wspierać tą doszczętnie skompletowaną jednostkę?
@Metzger3: o koncepcji dóbr osobistych słyszał? O godności? Nazwisku? Prawie do prywatności i ochrony życia rodzinnego? Jak nie, to art. 23 kodeksu cywilnego do lektury. Plus orzecznictwo.
Ofiara gwałtu ma prawo pozostać anonimowa.