Aktywne Wpisy

sonoitaliano +291
Z takich wstydliwych historii z graniem...
W moim pierwszym przejściu #wiedzmin 3 kompletnie nie zrozumiałem idei przyświecającej alchemii i myślałem że mikstury każdorazowo są absurdalnie drogie. Przez całą grę nie stworzyłem żadnej mikstury. W tym mikstury widzenia w ciemnościach.
Przez całą grę w jaskiniach i piwnicach chodziłem z kagankiem od Keiry żeby cokolwiek widzieć.
#gry #playstation
W moim pierwszym przejściu #wiedzmin 3 kompletnie nie zrozumiałem idei przyświecającej alchemii i myślałem że mikstury każdorazowo są absurdalnie drogie. Przez całą grę nie stworzyłem żadnej mikstury. W tym mikstury widzenia w ciemnościach.
Przez całą grę w jaskiniach i piwnicach chodziłem z kagankiem od Keiry żeby cokolwiek widzieć.
#gry #playstation
źródło: temp_file4213350066928632783
Pobierz
Anthermil +1153
Romek chyba został "ministrem ds. #!$%@? pisu" xDD
https://wiadomosci.onet.pl/kraj/roman-giertych-z-nowym-stanowiskiem-bedzie-rozliczal-prawo-i-sprawiedliwosc/n485wdb?utm_source=livebar&utm_campaign=newsy_sg
#sejm
https://wiadomosci.onet.pl/kraj/roman-giertych-z-nowym-stanowiskiem-bedzie-rozliczal-prawo-i-sprawiedliwosc/n485wdb?utm_source=livebar&utm_campaign=newsy_sg
#sejm
źródło: Zrzut ekranu 2024-01-17 o 18.04.25
Pobierz

Sławina jak usłyszał, że Nowa bez stanika się kąpie, leciał, jak pies z wywalonym jęzorem popatrzeć, opowiadał jej o swoich trójeczkach (kobiety raczej nie są takimi wyznaniami zainteresowane), następnie w PZ z wypiekami na polikach opowiadał, jak to przez zaparowaną kabinę nic nie było widać, że nawet jego wprawne oko nic nie widziało, no halo?
Wyzywając Kamila od impotentów bo trójeczki, tak jak on codziennie, nie robi, bo mu pewnie nie staje, bo wstydzi się przed oczami całej Polski (ekshibicjonizm to się nazywa?) i dlatego dziewczyna go dla lesbijki rzuciła, no halo po raz drugi.
Powinien chyba ktoś z nim chyba o tym porozmawiać, może nawet go przebadać i może jakoś mu pomóc. Według Lwa-Starowicza „seksoholizm to stan patologicznego nasilenia erotycznych zainteresowań i aktywności seksualnej, w którym te potrzeby dominują nad innymi, stanowiąc o sensie życia" i mam takie wrażenie włączając streama , że on tak właśnie ma.
Na ten moment oglądanie Sławiny w DWB jest po prostu niesmaczne - przepraszam, jeśli kogoś uraziłam, ale tak właśnie czuję patrząc na ten żenujący trójeczkowy spektakl
#bigbrother
może dlatego że jestem kobietą - nie da się trzy miechy bez ruchania wytrzymać?? Trzeba wszem i wobec o swoich trójeczkach opowiadać i wymawiać innym że tego nie robią bo mają małego ch00jka? - interesuje Cię ile razy dzienne on głaszcze się po kasku?? Bo mnie ani trochę.
Dla mnie jest obleśny z tymi wypiekami i z tym uśmieszkiem jak zobaczy kawałek cycka. I z tym macaniem
nie oglądam BB, nie znam szczegółów jego zachowań, ale: jest sportowcem, byłym mistrzem Polski w pływaniu, przez kontuzję nie dostał się na IO 2012 w Londynie
Czyli duży temperament, dużo energii, duży poziom testosteronu, jak u wielu wyczynowych sportowców, bo często ludzie z predyspozycjami do sportu mają nadmiar energii, także seksualnej. Taki typ osoby. Relacje z wiosek olimpijskich opisują, że to co tam nocami odchodzi