Wpis z mikrobloga

Takie przemyślenie po wczoraj:

Sławina jak usłyszał, że Nowa bez stanika się kąpie, leciał, jak pies z wywalonym jęzorem popatrzeć, opowiadał jej o swoich trójeczkach (kobiety raczej nie są takimi wyznaniami zainteresowane), następnie w PZ z wypiekami na polikach opowiadał, jak to przez zaparowaną kabinę nic nie było widać, że nawet jego wprawne oko nic nie widziało, no halo?

Wyzywając Kamila od impotentów bo trójeczki, tak jak on codziennie, nie robi, bo mu pewnie nie staje, bo wstydzi się przed oczami całej Polski (ekshibicjonizm to się nazywa?) i dlatego dziewczyna go dla lesbijki rzuciła, no halo po raz drugi.

Powinien chyba ktoś z nim chyba o tym porozmawiać, może nawet go przebadać i może jakoś mu pomóc. Według Lwa-Starowicza „seksoholizm to stan patologicznego nasilenia erotycznych zainteresowań i aktywności seksualnej, w którym te potrzeby dominują nad innymi, stanowiąc o sensie życia" i mam takie wrażenie włączając streama , że on tak właśnie ma.

Na ten moment oglądanie Sławiny w DWB jest po prostu niesmaczne - przepraszam, jeśli kogoś uraziłam, ale tak właśnie czuję patrząc na ten żenujący trójeczkowy spektakl
#bigbrother
  • 15
@Kw73: nadal nie rozumiem,
może dlatego że jestem kobietą - nie da się trzy miechy bez ruchania wytrzymać?? Trzeba wszem i wobec o swoich trójeczkach opowiadać i wymawiać innym że tego nie robią bo mają małego ch00jka? - interesuje Cię ile razy dzienne on głaszcze się po kasku?? Bo mnie ani trochę.

Dla mnie jest obleśny z tymi wypiekami i z tym uśmieszkiem jak zobaczy kawałek cycka. I z tym macaniem
@kate-feather: nie da się. Dlatego tak go nosi, dlatego trójeczki. Byłoby może byłoby ok (bo kamil przeciez daje radę, choć akurat on ma zajebiście silna psychikę) ale tutaj jest jeszcze kwestia narkotyków, on wciąż jest uzależniony, i najprawdopodobniej na głodzie, więc nosi go podwójnie - stąd te wybuchy agresji ;)
@kate-feather: moim zdaniem, to go bardzo dowartosciowuje, czyni go meskim (w swoich oczach), dodaje mu animuszu, chełpi sie tym, a innymi gardzi, gdy tak nie robia, twierdzac, ze sa impotentami, bo przeciez prawdziwy mezczyzna nie wstydzi sie kamer i robi co musi
@kate-feather: nie da się na zapas

nie oglądam BB, nie znam szczegółów jego zachowań, ale: jest sportowcem, byłym mistrzem Polski w pływaniu, przez kontuzję nie dostał się na IO 2012 w Londynie
Czyli duży temperament, dużo energii, duży poziom testosteronu, jak u wielu wyczynowych sportowców, bo często ludzie z predyspozycjami do sportu mają nadmiar energii, także seksualnej. Taki typ osoby. Relacje z wiosek olimpijskich opisują, że to co tam nocami odchodzi
@Kw73 a jak w przyszłości jego kobieta będzie w ciąży i z jakichś medycznych powodów nie będzie mogła uprawiać seksu to będzie chodził na prostytutki bo biedny Mateuszek nie może wytrzymać. Mentalność gówniarza, dla którego sensem życia jest "poruchać"
@Kw73: inni tez ni mieli seksu, a jakos nikomu nie siada na mozg z tego powodu. To ciagle gadanie o trojkach, stopach, dotykanie kobiet bez ich zgody tez przyczynia sie do tego, jak ludzie spostrzegaja zbok. Mysle, ze latka zboka juz zostanie na lat kilka. Albo nawet na dluzej, biorac pod uwage jak ludzie wciaz.pamietaja Frytke, mimo ze sie totalnie zmienila
@spere: przepraszam ale gadasz bzdury- nie on jeden jest zamknięty w bb, a tylko on jeden zachowuje się jak zwyrol. To, że sobie musi ulżyć to jedno, ale chodzi o to jak on się zachowuje, prosi koleżanki o pomoc, ciągle je molestuje- to jest chore