Wpis z mikrobloga

@Hrabia_Heheszko Szczerze, jako fan FNC od czasów xPeke - jeśli w drużynie jest faktycznie tak tragicznie jak ocenił to Youngback ("problemy prawie jak w Griffin") - to Broxah który jest naprawdę fajną i dobrą osobą zasługuje na szczęście w innej organizacji. Może będzie graczem który pozwoli TL wyjść z grup na przyszłych Worldsach.
  • Odpowiedz
@XkemotX: no ja mam nadzieję, że się odbudują, ale jakoś nie wydaje mi się żeby to on był źródłem problemów. Szkoda mi tylko że idzie do NA a nie zostanie w Europie. W TL wygrają pewnie splity, ale nie sądzę żeby coś więcej poza tym. Tak się właśnie zastanawiałem, kogo NA będzie chciało ukraść po tym sezonie, ale nie myślałem, że to będzie on akurat.
  • Odpowiedz
@Hrabia_Heheszko w EU nie miałby jak rywalizować. Spokojnie jest Top 2/3/4 junglerem zależnie od formy Xerxe i SMM, a oni już są w świetnych organizacjach. Mógłby grać dla odświeżonego Rogue ale tu można tylko gdybać. Też liczę na odbudowę, chociaż jeśli faktycznie tak gigantyczna organizacja pozwoliła żeby powstał tam taki toksyczny syf, to powoli tracę do nich respekt. Graczami są świetnymi, gorszymi ludźmi skoro odchodzi stamtąd - gość który dotarł z
  • Odpowiedz