Aktywne Wpisy

pciem +230
Mój sąsiad daje lekcje p----------o puzonu od 9 do 18. Codziennie. Jestem na skraju załamania.
Mirki, ja już nie daję rady. Nie wiem, komu podpadłem w poprzednim życiu, ale chyba komuś bardzo, bo teraz odpokutowuję w dźwiękowym piekle. Studiuję chemię, mam sesję, próbuję wbić do łba jakieś chore mechanizmy reakcji, a co robi mój sąsiad? Prowadzi puzonowe tortury w trybie full-time.
Od 10 do 18. A czasem już od 9, jak się dobrze rozpędzi.
Mirki, ja już nie daję rady. Nie wiem, komu podpadłem w poprzednim życiu, ale chyba komuś bardzo, bo teraz odpokutowuję w dźwiękowym piekle. Studiuję chemię, mam sesję, próbuję wbić do łba jakieś chore mechanizmy reakcji, a co robi mój sąsiad? Prowadzi puzonowe tortury w trybie full-time.
Od 10 do 18. A czasem już od 9, jak się dobrze rozpędzi.

KapitanTorpedal +59

Chciałabym poprawić swoją figurę i ogólnie wygląd. Czy zatrudnienie trenera personalnego to dobry pomysł? Ile to kosztuje w #warszawa? Polecacie kogoś?
@ShroudInMist: naprawde daruj sobie takie porady.
Wszystko zależy od tego co chcesz osiągnąć. Jeżeli chcesz jedynie zrzucić parę kilo, a nie zależy Ci na ogólnej estetyce to trener będzie zbędny. Wystarczy, że utrzymasz ujemny bilans kaloryczny i zaczniesz się więcej ruszać.
Natomiast jeżeli nastawiasz się na dłuższy trening niż "do schudnięcia" to polecam wziąć
Moim zdaniem nie jestem spasiona, mam 160cm wzrostu i 55kg, chciałabym za to mieć lepiej zbudowana figurę, trochę więcej mięśni, szukam kogoś kto pokaże mi kierunek tych zmian, co robić aby były efekty, jakie chce, co robić xD
@Stara_panna_z_kotem: zależy od czego wychodzisz. Nie zawsze się opłaca.
Może jedna laska na sto jak zacznie dźwigać to zyska, reszta traci względem lekkiego treningu.
@Lorenzo_von_Matterhorn: chyba oglądamy różne osoby xD