Aktywne Wpisy

EpicSlavsquat +235

dzbanicja +46
Ja wiem, że boomerzy mówią że kiedyś to było itd ale kurde słucham piosenek z 2010-2013 roku i było inaczej. Życie nie wyglądało jak teraz, było lepiej. Czy #!$%@? głupoty? #przemyslenia
Kupiłem sobie pada do pc by pograć w weekend ale w sumie nie mam pomysłu w co zagrać prócz tekkena, crasha oraz syphon filtera :/
#gry #staregry #retrogaming #szukamgry #playstation #psx
Świetna fabuła, cudowna grafika jak na ten sprzęt, muzyka wbija w fotel, do teraz mam soundtrack w odtwarzaczu często :) plus świetny system walki, craftowanie... Ehhh
@darowiec: moim zdaniem jedna z najlepszych gier na psx. Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś znajdę czas żeby zdobyć Excalibur, bo za gowniarza
kojarzy ktoś taką grę, w której się chodziło świnią przebraną za żołnierza po polu minowym?? grałem w nią u mojego przyjaciela w podstawówce na PS
https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=war+pigs+playstation+1
@darowiec: tak dokładnie ten
Army Men na pewno :D
Jest tego sporo części a gra jest dość wymagająca, miałem chyba ze 4 albo 5 części w każdej przeszedłem może maksymalnie ze trzy misje :P
Grałem w to mnóstwo czasu z kuzynem na dwóch :)
@Sweet_acc_pr0sa: Sprzedawałeś cobre aby zarobić na suzuki ( ͡º ͜ʖ͡º) W GT2 ?
@dzwiedz3000: Oj jest jest bardzo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@SiemkaKtoPeeL: Nigthmare Creatures 2, Silent Bomber <- fajna giera, Tomb raidery, RE1,2,3, Dino Crisi 1,2. Tenchu, MGS, Kula world, Bloody roar, Spead Freaks <- Ojciec mój uwielbiał :) , Rollcage stage 2, Wipeout, Vigilante, Fear effect 2, ABE jołjołjoł, Spider man, parasite eve 2, Mortal kombat special forces, i masz już dość
diablo - zdarzyło się wstać o 5rano by w to grać
final fantasy IX - jrpg
breath of fire III - jrpg
jrpgi sa specyficzne, dla mnie to był pierwszy kontakt z tym gatunkiem gier i wciągnęly mnie do tego stopnia, że przeszedłem całe - a rzadko kończyłem gry bo mnie szybko nudziły.
Za Syphonka propsik.