@malani dokladnie, trafiłeś oba. Spróbuję jutro w takim razie. @arkadi2020 właśnie wiem, więc dziwne że nie mają stacjonarnie. @NieMogiem szukam dla swojego niebieskiego, chciałabym mu kupić coś porządnego bo zbliża się dobrą okazja. Ja się interesuje perfumami więc przynoszę mu różne Wasze typy na papierkach i sprawdza, a potem jak jesteśmy gdzieś razem to wącha na żywo i wszystko odrzuca xD jedyny który mu jako tako pasował to był
@pylocz: przynosisz mu na papierkach do domu xD? A może jego jakoś średnio obchodzą perfumy, skoro nawet mu się nie chce wybrać z Tobą do perfumerii? Tak w ogóle to pw sobie odblokuj
@NieMogiem przecież napisałam że mnie interesują, a nie jego. Pomimo tego on też musi mieć coś normalnego a nie Bonda, a poza tym mówiłam że to prezent na okazję. Nie chce mu się wybrać? Ja jestem w galerii codziennie bo idę na dworzec a od domu do galerii mamy 40km. Jak jedziemy na zakupy to sprawdzamy razem. Po co się wypowiadasz jak nie znasz sytuacji?
@pylocz wyjmij kijek, po prostu na pierwszy rzut oka zabrzmiało to śmiesznie, nikt Ci się nie kazał tłumaczyć. Są ludzie dla których perfumy to zbędny dodatek, jakby tak było w Jego przypadku, to po co mu wtedy coś na siłę kupować
@arkadi2020 właśnie wiem, więc dziwne że nie mają stacjonarnie.
@NieMogiem szukam dla swojego niebieskiego, chciałabym mu kupić coś porządnego bo zbliża się dobrą okazja. Ja się interesuje perfumami więc przynoszę mu różne Wasze typy na papierkach i sprawdza, a potem jak jesteśmy gdzieś razem to wącha na żywo i wszystko odrzuca xD jedyny który mu jako tako pasował to był