@Po_co_te_kwiaty: Miałem to samo pytanie Gdybym grał w dynastię fanasty nba to chyba mnie ch*j strzelił. W poprzednim sezonie obserwowałem i go polubiłem a tu taki klops.
@Adrian_Wojnarowski1488: szczególnie, że teraz można podpisywać extension już po 2gim sezonie, więc myślałem, że rozpocznie sezon na pełnej, jeśli myśli o maxie...którego i tak pewnie dostanie ze względu na potencjał.
@justkilling: wiesz, przy jego warunkach, to jest szansa aby robił pod koszem spustoszenie i to zarówno w ofensywie jak i defensywie... Trójka to jest u niego tylko dodatek...
@kapajszko: na tą chwilę tym jest. Center z trojka i dobrymi warunkami fizycznymi. Słabo zbiera broni różnie - czasem dobrze, czasem szybko wpada w faule. Jak chcesz się wypowiedzieć ro się wypowiedź a nie rzucasz "hehe mało wiesz"
@Po_co_te_kwiaty: no ale nie robi. Pod koszem zachowuje się trochę jak plochliwa sarna. Z resztą jak wyżej pisałem. Ma warunki ale na walkę pod koszem w ataku jest na razie IMO za słaby fizycznie. Wszystko przyjdzie z czasem ale ja bym mu dał spokojnie jeszcze ze 2 sezony zanim będzie można o nim powiedzieć coś więcej. Na razie to center z trójką, tak jak napisałem.
@justkilling: Jaren to gracz jeszcze niedojrzały, Power Forward, nie jest może przy masie tak jak reszta bigów ale instynkt defensywny to on ma i to jaki. Swój potencjał ofensywny już pokazywał wiele razy (chociażby pamiętna trójka na LBJ sezon temu), po prostu chłop musi dojrzeć, nie oszukujemy się że jest jeszcze prospektem, ale wiem, że będzie miał długoterminowe value. Nikt nie oczekuje od Grizz play-offów, więc nie powinno być jako
#nba
Jak center rzuca trójkę to ludzie dostają p-------a, a dla mnie gościu ma potencjał na zostanie Channingiem Frye i tyle.
@kapajszko: no co ty k---a nie powiesz. Bradzo młody drugoroczniak bigman niedojrzały? Szok.