Wpis z mikrobloga

@sorasill: Jaki budżet?

Ze standardowych cen polecam Zazie Bistro i Karakter (trzeba rezerwować!), z bardziej "wykwintnych" Fiorentinę na Grodzkiej. Z miłą chęcią poleciłabym również Ristorante Sant'Antioco na Mikołajskiej (jedzenie lepsze niż na samej Sardynii), ale cenowo wywindowali 1,5-krotnie w porównaniu z tym co było pół roku temu (same desery >30PLN)... A jak żona lubi steki to polecam Cargo na Dolnych Młynów.
@sorasill: jakie randkowanie przy dwójce dzieci ( ͡º ͜ʖ͡º)

A serio, to jak wybierzecie i już wrócicie, to będę wypytał jak tam. Kiedyś też by pasowało gdzieś się wybrać :)) Tak od czasu do czasu no trzeba się odchamić (ʘʘ)
@sorasill: jak ostatnim razem byłem na Błoniach, to tego nie widziałem ;) wygląda ciekawie, wezmę pod uwagę!

Chciałem odwiedzić Nolio i Projekt Strzelnica. Tej drugiej jestem bardzo ciekaw. Póki co żaden znajomy nie odwiedził, więc ciężka sprawa, a anonom z internetów, piszących komentarze i oceny, nie ufam ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Klimat wydaje się fajny, bo to w odrestaurowanej zabytkowej strzelnicy na Woli Justowskiej, a i mieszkałem
@sorasill: To zdecydowanie polecam Zazie z solidnim wyprzedzeniem rezerwacji ;). Do głowy wpadła mi też niezła Boccanera (makarony + pizza ok, fajny klimat). Z polecenia mam również Kogel Mogel. Tam jeszcze nie zawitałam, ale sporo osób z mojego otoczenia zachwala.