Aktywne Wpisy

Norskee +739
Ale złoto znalazłem dzisiaj XD
#heheszki #laptopy #serwiskomputerowy
https://maps.app.goo.gl/174M8ziAv9WpH3U76
#heheszki #laptopy #serwiskomputerowy
https://maps.app.goo.gl/174M8ziAv9WpH3U76
dexter1213 +303
#budowadomu
Mirasy i Miabele, pijcie ze mna kompot, bo nadszedl upragniony dzień( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeszcze pewnie za miesiąc będe miał dość, ale nikt mi nie zabroni się teraz cieszyć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirasy i Miabele, pijcie ze mna kompot, bo nadszedl upragniony dzień( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeszcze pewnie za miesiąc będe miał dość, ale nikt mi nie zabroni się teraz cieszyć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: IMG_9219
Pobierz

#motoryzacja #lpg #kiciochpyta #pytaniedoeksperta
źródło: comment_Wg7FSssvQ2BWnsmpZsbQygWX0QmNPmt2.jpg
Pobierz@Lorenzo_von_Matterhorn: Masz więcej takich "mondrości"? Zawsze zastanawiało mnie skąd ludzie biorą motywację do wypisywania tego typu bredni... Masz wujka Janusza który obdarza Cię takimi złotymi myślami?
@Lorenzo_von_Matterhorn: Opel oferuje samochody z fabrycznie zamontowaną instalacją LPG. Inni producenci pewnie też.
@Lorenzo_von_Matterhorn: Ależ mają. A czemu 10k? Może 9K już wystarczy? A może przez inflację to już będzie 11K?
@eiaculatiopraecox: ale do 10k ciężko kupić w ogóle auto, które będzie sprawne, co dopiero z lpg, czyli już zarażone wirusem janusza.
@Lorenzo_von_Matterhorn: Ty chyba wiedzę o życiu to wyłącznie z internetów bierzesz colego... A o samochodach to z kanału tego łysego gwiazdora z YT ...
@Lorenzo_von_Matterhorn: Ja kupiłem za 14,5 tys. samochód z lepszym wyposażeniem w swojej klasie i miało zamontowane LPG. Dołożyłem 3 tys. w remonty i odkąd je mam nie ma żadnych problemów.
@Lorenzo_von_Matterhorn: kolejne mądrości ludowe u Janusza pod kioskiem.
CC:
@Tatiagla: fabryczna =/= dealerska.
@tomaszq: jak ktoś zakłada lpg to po to, aby jak najbardziej zaoszczędzić.
@drag_op:
@Lorenzo_von_Matterhorn: O typie argument ostateczny. Powinieneś zacząć od tego zdania to nikt by sobie głowy nie zawracał odpowiedziami na twoje farmazony...
@drag_op: to tak średnio fabryczne, na oko dealerskie.
@eiaculatiopraecox: dlaczego tak mało aut jeździ na lpg poza Polską? Nawet w Polsce to wbrew pozorom niewielki odsetek.
LPG to już taki ostateczny proces gnilny auta.
@drag_op: skoro to tak świetne rozwiązanie to