Wpis z mikrobloga

Sam lubie od czasu do czasu pojeździć dla przyjemności, ale to spuszczanie się niektórych nad samochodami i robienie z tego sensu życia - kompleksy ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@zortabla_rt: nie muszę, mój jeździ z punktu a do b i jestem z niego w pełni zadowolony :)

Samochód jest dla mnie jak pralka, odkurzacz, czy winda, ma spełniać swoje zadanie, mój to robi i nie widzę potrzeby aby go za to polerować, tuningować i robić mu zdjęcia. Rozumiem że niektórzy tak kochają samochody że wkładają penisa w rurę wydechową, ale kto co lubi ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@wariat_pl: nie w tym rzecz, też mam gdzieś auto byleby mnie bezinwazyjnie podwiozło z a do b. Rzecz w tym, że zawsze spojrze czy dobrze ustałem, czy ktoś będzie mógł mi łatwo czy trudno przywalić w drzwi otwierając swoje. No i podoba mi się mój sedanik bo jest moj i mi się podoba ;))
  • Odpowiedz
@goferek: Nie uważam, że jest głupia- spłycasz wypowiedz bo użyłem słowa kompleksy.
Problem jest to, ze Ci pasjonaci/hobbyści to często osoby które się mierzą na fiutki poprzez posiadanie tego i tego samochodu, robią z tego jakiś sens życia i dzielą się na frakcje swoich marek (jedni jadą po drugich)

Tacy ludzie mogą się trafiać w każdym środowisku, ale w motoryzacji jest ich najwiecej
Zwykłych kierowców i osób, którzy czerpią radość
  • Odpowiedz