Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +727
Geodezja - największa pomyłka w moim 30-letnim życiu.
Studia czasochłonne i wymagające. ArcGIS, QGIS, AutoCAD, BricsCAD i inne programy - wszystko biegle, razem z toolboxami, wtyczkami, sryczkami. Pracy na rynku niewiele, jeśli już to przede wszystkim w państwowych urzędach, w służbie cywilnej. Na koniec logujesz się na konto bankowe i widzisz TO. Wyżaliłem się z rana to spadam na drzewo.
#pracbaza #studbaza #zalesie
Studia czasochłonne i wymagające. ArcGIS, QGIS, AutoCAD, BricsCAD i inne programy - wszystko biegle, razem z toolboxami, wtyczkami, sryczkami. Pracy na rynku niewiele, jeśli już to przede wszystkim w państwowych urzędach, w służbie cywilnej. Na koniec logujesz się na konto bankowe i widzisz TO. Wyżaliłem się z rana to spadam na drzewo.
#pracbaza #studbaza #zalesie

źródło: 0E7868E4-4920-412E-A5C8-57E3C2F152F3
Pobierz
HoroLive +38
Nei rozumiem, jak ludzie mogą nie chcieć zostać rodzicami. Jest tyle plusów, które przewyższają minusy. Ludzie którzy nie chcą zdecydować się na dzieci są trochę egoistami, tylko co im po tym, że będą mieli teraz "łatwiej" skoro przyjdzie kiedyś smutek i starość? Kilka plusów posiadania dziecka:
Bezwarunkowa miłość – dziecko kocha Cię za to, kim jesteś, a nie za to, co masz czy co osiągnąłeś.
Więź rodzinna – budowanie bliskiej relacji z dzieckiem to
Bezwarunkowa miłość – dziecko kocha Cię za to, kim jesteś, a nie za to, co masz czy co osiągnąłeś.
Więź rodzinna – budowanie bliskiej relacji z dzieckiem to
#samochody #mitsubishi #terenowe
źródło: comment_WAZOTdJcgl1GWwEkZJ8AcqVaAAxU6apm.jpg
PobierzTurbina jest bardzo prawdopodobną opcją, im wyższe obroty tym głośnejsze syczenie, podczas zmiany biegu syczenie ustępuje, i znów zaczyna syczeć głośniej wraz z przyspieszeniem. Samochód pochodzi z Włoch, może to jest jakaś wskazówka, bo kompletnie nie mam pojęcia co to może być XD
Z tego co się orientuję, Pajero a przynajmniej Pajero Sport miało problemy z dużym, nawet minutowym opóźnieniem wskaźnika temperatury silnika, przez co można było uszkodzić głowicę, ale czy ta rurka może mieć z tym cokolwiek wspólnego? Im dłużej o tym myślę, tym bardziej ta rurka mnie w-----a XD
To może mieć sens, dzięki!
Przynajmniej teraz mniej więcej wiem co to właściwie jest. Jakoś to zamaksuję żeby trochę estetyczniej wyglądało i żeby trochę to ukryć, szczególnie tą pieprzoną żaróweczkę