Wpis z mikrobloga

#tanidrift
Chłopaki planuje w tym miesiącu kupić gruzidlo, głównie na zimę żeby sie pobawić, polatać. Budżet mocno ograniczony ale dopiero z tym zaczynam wiec nie szukam dużego silnika czy zadbanego egzemplarza. Budżet około 2500. Znalazłem compocika e3przyjaciel 316i z lpg ze sportami w srodku, buda w dobrym stanie. Myślicie ze git czy szukać czegoś mocniejszego?
asapcocky - #tanidrift
Chłopaki planuje w tym miesiącu kupić gruzidlo, głównie na zi...

źródło: comment_65buDokG1aanJExH4xMqNfuca1wfRAcZ.jpg

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@asapcocky: jeździłem taka V6 w manualu jako pasażer. 4 osoby w środku średnio po 90kg i to padło bokiem po rondzie na suchym chodzilo jak poyebane
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@asapcocky: koleś zasada jest jedna z takim budżetem. Szukasz auta z napędem na tył w okolicy i kupujesz tego który jest w najlepszym stanie technicznym a nie że Sobie markę i model wybierasz. Ja mam rower za 4200 xD
  • Odpowiedz
@methanex: Gościu, pytam się czy taki mocarny 1.6 da radę po prostu. Nie obchodzi mnie ze masz rower za 4200, mam daily car za ponad 50 tysięcy ale nie widzę wydawać 10k na gruza którego r---------e w ta zimę i wywiozę na zlom. Proste, jakbym był doświadczony w tym to bym zainwestował w jakiś projekcik, narazie chce coś tylko do zabawy i nauki
  • Odpowiedz