Aktywne Wpisy

RitmoXL +109

#nieruchomosci #bekaztransa właśnie kupiłem tira dla mojego nowo narodzonego dziecka, zaparkuje go przed blokiem, sam prawka nie mam, ale przekaże mu go na 18 urodziny w prezencie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 5814783253c57_o_full
Pobierz

Jak ten post będzie miał 12345 plusów, to podam całą frazę z tym rymem ( ͡º ͜ʖ͡º)
A czemu aż tyle? A bo tak. I tak mi na nich nie zależy. Jestem tu już chyba z 10, a dodałem może coś ze dwa razy.
Podpowiedź OP to pedał nie pasuje ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
#zagadka #ciekawostki
aktorzyc, Bałoszyc, Bartoszyc, batożyc, Bełżyc, bermyc, Białężyc, Białokoszyc, Bieńczyc, Bierzyc, bobczyc, Boguszyc, Boksyc, Bolestraszyc, borsuczyc, brzeżyc, bystrzyc, Byszyc, caryc, chłopczyc, chmurzyc, chorążyc, Chrząszczyc, Chudobczyc, Chwalborzyc, Chwalibożyc, Chwałszyc, ciecierzyc, ciemierzyc, ciemiężyc, cukrzyc, c-c, Czarnoszyc, Czelatyc, Czerwieńczyc, Czułczyc, Daleszyc, Darszyc, dłużyc, Dobczyc, Dobroszyc, Dobryszyc, dożyc, drożdżyc, dyrektorzyc, Działoszyc, fryc, gastrzyc, Gaworzyc, Gębczyc, Giedroyc, Gierczyc, Giżyc, Główczyc, Głubczyc, głuszyc, Gończyc, gorczyc, Gorzyc, Goszyc, Graboszyc, grążyc, Gruszczyc,
Komentarz usunięty przez autora