Aktywne Wpisy
harry-pjoter- +553
Mamy mistrza w pierwszym pytaniu!
#milionerzy
#milionerzy
źródło: 1000064125
Pobierz
Protectorx +144
O kur...a jaki to jest debilxD Z każdym nowym materiałem chłop potrafi zaskoczyć.
btw i to majaczenie coś o dziewczynie że coś w niej uwielbia to ofc pewnie ma na myśli onlyfansiare do której spermi godzinamixD
#sebcel
btw i to majaczenie coś o dziewczynie że coś w niej uwielbia to ofc pewnie ma na myśli onlyfansiare do której spermi godzinamixD
#sebcel

#pytanie #film
Eee...Mam nadzieję żeś #rozowypasek ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
W katalogach linków na https://www.filmdom.fun widziałem oprócz filmów i seriali, również dokumenty, i programy typu "Złomowisko"...
Komentarz usunięty przez autora
@Montago: aż zaobserwowałem z wdzięczności
- tylko plugin scrubs v.2 (deweloperzy scrubs biorą na siebie uaktualnianie serwisów streamingu online) - łatwa instalacja
albo zestaw: open meta, scrubs, venom, gaia, elementum - trudniejsza instalacja ale za to spektrum szukania bardzo duże (elementum to torrent, zalecany jest vpn)
jedna apka jest wygodniejsza niż szukanie tytułu na tysiącu stronek.
instalka kodi i pluginów jest opisana w wielu miejscach w
Bo Openload, Verystream, Streamcloud, itp. są zamknięte. Kilka serwisów gdzie uploadują filmy,
Komentarz usunięty przez moderatora
@rukh: Faktycznie, po wcześniejszym 'downie' jakiś czas temu openload się podniósł na chwilę, ale widzę, że ACE go dobiło właśnie. Wraz z nim poleciały też streamandgo i streamcherry.
Szkoda tylko, że gounlimited, vidoza i clipwatching tak słabo działają (przynajmniej u mnie). W miarę dobrze natomiast 'chodzą' onlystream.tv i vidspace.io
W wielu serwisach czasem był tylko openload, więc teraz pustka ze źródłami. Nadal działa vShare, mnie dobrze chodzi...
Komentarz usunięty przez autora