Wpis z mikrobloga

Typy od blackpillu to jakaś sekta. Wszyscy mówią tak samo. Ten sam styl wypowiedzi, te same określenia. Czasem się zastanawiam czy nie rozmawiam z jednym człowiekiem, który tylko przelogowywuje się między swoimi kontami. Wszyscy bredzą to samo, że wygląd jest najważniejszy, o przechodzeniu testu wyglądu (to moje ulubione) i że wszyscy, którzy są brzydcy i mają dziewczynę to pewnie są bogaci, a laska leci na ich kasę. Tak się składa, że ja nie jestem ani ładny, ani wysoki (175cm), ani bogaty. Wtedy styki im się przepaliły i stwierdzili, że moja dziewczyna była maksymalnie 5/10. Niestety kłóci się to z ich twierdzeniem, że nawet laski 2/10 chcą tylko "chada". Jak widać nie będąc nim też można być szczęśliwym, ale nikt z tej sekty tego nie przyzna.
#przegryw #blackpill
  • 12
  • Odpowiedz
@Ruy_Lopez: Mówiłem o wykopowych blackpillowcach w tym moich dwóch ulubionych: TestoDepot i programista1992 i innych. Oni tak piszą jakby to był jeden wykopek, który tylko zmienia konta (nawet wszystkie komentarze sobie na wzajem plusują). Na fora blackpillowe nie wchodzę, bo nie mam kasy na onkologa
  • Odpowiedz
Mówiłem o wykopowych blackpillowcach w tym moich dwóch ulubionych: TestoDepot i programista1992 i innych

@Omefa1995: No ja nie widze, zebys wspominal tylko o wykopowych blackpillowcach, ale ok. To jak ogranicze poszukiwania do tagu #blackpill na wykopie to umowa stoi?
  • Odpowiedz
@Omefa1995:

moja dziewczyna była maksymalnie 5/10

A to nie jest tak, że Twoja dziewczyna zawsze jest dla Ciebie najładniejsza? Ja nie wiem, bo nie miałem nigdy xD ale kiedyś tak w szkole nam facetka mówiła i w sumie jak się w jakiejś zadurzyłem to wydawała mi się najładniejsza na świecie, dopiero jak dostawałem kosza i znajdowały sobie kogoś innego to zauważałem jakieś tam wady ;P
  • Odpowiedz
@bArrek: Nawet po zerwaniu wydawała mi się ładna (za to zauważyłem wady charakteru). Tutaj nie to chciałem przekazać. Oni nawet jej nie widzieli, a już z góry ocenili, że tak musi być. Nie dopuszczają innej możliwości do tych swoich ograniczonych tą ideologią umysłów
  • Odpowiedz