Aktywne Wpisy

HuopWsiowy +91
Czy wy też uprawiacie tzw. KRĘCENIE PALCEM PO JAGODZIE?
Chodzi mi o to, ze jak siedzi się przed kompem to wiadomo, resztki spermy, mastka, odparowana chemia z sików zbiera się pod napletkiem i to fajnie tam sobie dojrzewa. I tak w trakcie dnia wsadzany jest palec w napletek i sobie kręcimy dookoła jagody nim, zbieramy smaczki i zapaszki a potem pod nosek i wdyyyyychanko!!! (。◕‿‿◕。)
Chodzi mi o to, ze jak siedzi się przed kompem to wiadomo, resztki spermy, mastka, odparowana chemia z sików zbiera się pod napletkiem i to fajnie tam sobie dojrzewa. I tak w trakcie dnia wsadzany jest palec w napletek i sobie kręcimy dookoła jagody nim, zbieramy smaczki i zapaszki a potem pod nosek i wdyyyyychanko!!! (。◕‿‿◕。)

KrzyzowiecAlfred +328

#przegryw #blackpill
wiec nie masz sie czego obawiać
źródło: comment_CQgqIySWdCOqOxVgqksHS1yP8PaqcWCb.jpg
Pobierz@Omefa1995: No ja nie widze, zebys wspominal tylko o wykopowych blackpillowcach, ale ok. To jak ogranicze poszukiwania do tagu #blackpill na wykopie to umowa stoi?
A to nie jest tak, że Twoja dziewczyna zawsze jest dla Ciebie najładniejsza? Ja nie wiem, bo nie miałem nigdy xD ale kiedyś tak w szkole nam facetka mówiła i w sumie jak się w jakiejś zadurzyłem to wydawała mi się najładniejsza na świecie, dopiero jak dostawałem kosza i znajdowały sobie kogoś innego to zauważałem jakieś tam wady ;P