Wpis z mikrobloga

@PejkarVEVO: Do niego jeszcze mi daleko, ale jak macie jakieś pomysły na tematy i przede wszystkim krytyczne uwagi to byłbym mega wdzięczny :D Pierwszy raz coś takiego w życiu zrobiłem i jeszcze sporo nauki przede mną ( ͡° ͜ʖ ͡°)-
  • Odpowiedz
@cabeiu: Zwolnię w następnym, dzięki. Co do wymowy Ornsteina, to jego imię nie jest wypowiadane w żadnym miejscu w trylogii. Sprawia również trudności w anglojęzycznych materiałach i spotkałem się z najróżniejszymi wersjami: "Ornsteyn, Ornsztajn, Ornsten" czy nawet 'spolszczony', czyli po prostu Ornstein - tak twardo
  • Odpowiedz
@Demonidias gadasz tak szybko jak mój kolega po krysztale, ale barwa głosu przyjemna, fajnie się słucha. Planujesz zrobić filmy ze wszystkich części soulsów? Chętnie bym zobaczył materiały z dwójki.
A i ciekawostka: imię Orstein wzięło się prawdopodobnie od nazwiska amerykańskiego kompozytora, Leo Orsteina (otrzymujemy w grze Pierścień Leo)
  • Odpowiedz
@CzuapDeBejs: Planuję zrobić wszystkie części, w tym z dwójki. Bardzo ciekawy jest wątek Nashandry, Vendricka oraz całej wojny z gigantami, którzy przemierzyli całe morze, aby odzyskać swą własność i rozdupić jego królestwo :D będzie wolniej w kolejnym odcinku, dzięki! :)
  • Odpowiedz
@Demonidias: odpaliłeś się po wakacjach ( ͡° ͜ʖ ͡°). Czekam na lore z trójki, Gigantyczny Yhorm czy ten niewolas Gael to fajne zycie mieli, aha i kiedy wrzucisz coś z Bloodborne bo zacząłem z tobą a już tępego pająka tłukę.
  • Odpowiedz
@PelenGaz: Wiesz co, byłem niedawno w szpitalu i jeszcze wracam do pełnej formy. Ale w tym tygodniu na pewno już wrócimy z regularnym Bloodbornem i pokażę sporo smaczków w tej serii ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@Demonidias Od strony technicznej wszystko gra, ogląda się bardzo dobrze. Barwa głosu na plus, jednak w następnych odcinkach zwolnij troszkę, bo niekiedy wpadasz w zlewajacy się w jednolitą papkę słowotok. I mała uwaga: jeśli cytujesz opisy, to w mojej opinii lepszym pomysłem jest ich niedosłownie cytowanie. Tak to wypowiadasz dwa zdania mówiące to samo - choć może to wynikać z tego, że bardzo irytują mnie powtórzenia.

Całościowo jednak jest świetnie, czekam
  • Odpowiedz