Aktywne Wpisy

nutsheell +21
Co mam zrobić, jak chce wziąć ślub, a nie mam świadków?
Świadomie z niebieskim izolujemy się od ludzi i nie mamy żadnych znajomych. Już jeden termin nam przepadł bo nie mieliśmy świadków, USC mówił że absolutnie nie ma opcji żeby urzędnicy nimi byli
Pisałam na lokalnych grupach, że szukam świadka na ślub, płacę 200zł każdemu bo to przecież 15 minut roboty to były same heheszki
Co za gówniany archaiczny przepis o świadkach
Świadomie z niebieskim izolujemy się od ludzi i nie mamy żadnych znajomych. Już jeden termin nam przepadł bo nie mieliśmy świadków, USC mówił że absolutnie nie ma opcji żeby urzędnicy nimi byli
Pisałam na lokalnych grupach, że szukam świadka na ślub, płacę 200zł każdemu bo to przecież 15 minut roboty to były same heheszki
Co za gówniany archaiczny przepis o świadkach

odgrzybiacz +36

Wpis właściwie skierowany do osób zainteresowanych zakupem GOTOWEGO komputera do gier. Tak, wiemy że taniej jest złożyć samemu, aczkolwiek w świecie gotowców oferujemy zwykle najlepszą opcję.
1.Ostatnio było bardzo dużo pytań odnośnie pojawienia się zestawów z AMD Ryzen 3 generacji. Pierwotnie mówiliśmy o październiku a jednak okazało się, że pojawią się już w tym tygodniu. Wszystko jest przetestowane. Zestawy w większości oparte o chipset B450 z aktualizacją BIOS-a. Kombinacji jak zawsze będzie mnogo, czyli właściwie wszelakie połączenia (sensowne) z grupy:
- AMD Ryzen 3200G, 3400G, 3600, 3700X
- GTX 1650, 1660, RTX 2060, 2070, 2080, 2080Ti, RX 570, 580, 5700, 5700XT
2. Same konfiguracje z RX 570 4GB i RX 580 8GB zagoszczą u nas ponownie, przez jakiś czas ich nie było. Pojawią się także w parze z i5-9400F.
3. Jest trochę bundli z grami, będą jeszcze inne. Na chwilę obecną przy zakupie PC z i5, i7 lub i9 dziewiątej generacji, dostajecie m.in. Total War: Three Kingdoms, Warhammer: Vermintide, dodatki do Warframe i jeszcze kilka innych gier/programów. Przy zakupie PC z dowolnym GeForce RTX, dostajecie Call of Duty: Modern Warfare. Będą jeszcze bundle od AMD (fajne).
4 Kod rabatowy oczywiście na każdy PC to "NTTPCOFF2019".
W kwestii pytań i pomocy, zachęcamy do kontaktu na PW
#nttsystem #komputery #pcmasterrace
P.S. Każdy post oznaczamy naszym tagiem, także tego. Wiecie co z nim zrobić - obserwować/zablokować
źródło: comment_IchNifCiIKKaqfZLpFLmJAUdgg58ufEY.jpg
Pobierz