Wpis z mikrobloga

Siema siema Wikop! ( ͡° ͜ʖ ͡°) działkowiec here.

Miesiąc temu wyprowadziłem się z #krakow tak, że widzę teraz Kraków z góry. ( ͡º ͜ʖ͡º)

Dom z bali, brak ogrzewania (ʘʘ), spada mi temperatura co noc do 15°C. Jeszcze tydzień i mnie chyba popier*
Ale zamierzam być jak schwarzenegger, bede nosił wungiel z austriackiej wioski oraz ćwiczył ducha i bicep.

Piekę chleby, pracuje przy kompie #designer here, gadam do zakwasu, chodzę na grandę i generalnie mam same p------e pomysły.

Jak mi temperatura spadnie do 10 stopni to chyba youtuberem zostanę.

Dajcie plusika na rozgrzewkę i do usłyszenia! ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#krakow #digitalnomad #tydziennadzialce #chleb #outsider #anarchia #design #wykopjointclub
https://www.instagram.com/tydziennadzialce/
d.....c - Siema siema Wikop! ( ͡° ͜ʖ ͡°) działkowiec here. 

Miesiąc temu wyprowa...

źródło: comment_SIUA2sjblMj2x5TnLP4x3t1jiDRRSfTP.jpg

Pobierz
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Bobikkv7: no popatrz, a mnie cieszy jak czytam że ktoś jest szczęśliwy, przyjemnie takie rzeczy się czyta. Lepszy taki post niż kolejny g---o wpis na tym tagu których od groma.

@dzialkowiec: powodzonka! śpisz w kurtce ( ͡° ͜ʖ ͡°)?

Jaki system ogrzewania? Jakiś pięć kaflowy czy co?
  • Odpowiedz
@Jaracz_Joint: siema, : } Ciepła pierzyna i jest ok.

Narazie ogrzewania niet, planuje jakąś koze, albo właśnie kaflowy zeby temperature trzymał.
Na szczescie jestem idealnie za tablicą [ KRAKÓW ] więc mogę palić drzewem.

Najbardziej mi się marzy taki odlskulowy piec na dole i kominek na piętrze, ale na to narazie kapuchy brak.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@dzialkowiec: Zapytałem właśnie o kaflowy bo te fajnie trzymają ciepło przez całą noc.

Kominek to już trochę bajer więc narazie pomyśl o czymś praktycznym. Może piec na ekogroszek i grzejniki? Poczytaj o dofinansowaniu.
  • Odpowiedz
@Jaracz_Joint: Dofiansowanie moze, ale to dluzsza akcja a zamarzne in 3, 2, 1 : D

Kominek nie do konca bajer bo caly krakow sie teraz pozbywa...

No i fajniej popatrzyc w szybe niz koze bez ; )

Docelowo to kominek z płaszczem wodnym i pare kaloryferów.
  • Odpowiedz