Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Ma ktoś problem z #csgo i ogólnie z grami #valve taki że nagle ma mało fps? Jak włączyłem cs to uderzyło mnie że nie mam nawet 60 klatek niezależnie od ustawień graficznych, podobnie mam w #portal2
Próbowałem już reinstalacje i grzebałem w komendach i ustawieniach ale to nic nie daje XD
Nie wiem czy to przez aktualizację jakąś czy może coś innego jeszcze i przez to nawet nie potrafię ocenić kiedy to mogło się zacząć XD

• 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@XD__ ja ostatnio na rankedzie miałem 22 fpsy nagle mi sie zablokowalo cos, nie mam pojecia o co chodzi, czasem skakalo i sie blokowalo na 80 coś na kilka sekund...rowniez na pewno nie wina sprzetu u mnie
  • Odpowiedz
@qwertty321:
może jakaś aktualizacja?
Tyle że ja aktualizowałem zarówno procek, karte, windowsa i cs zanim znowu odpaliłem także ciężko mi zawęzić poszukiwania winnego XD
jakie cpu, gpu?
  • Odpowiedz
@XD__: Mi od wczoraj po aktualizacji sterów nakładka #!$%@? CSa, 40 fps i praktycznie zerowe odświeżanie ekranu. Same dźwięki działają, słyszę jak klikam po opcjach, że gdzieś wchodzę ale nic się nie rysuje na ekranie.
  • Odpowiedz
@XD__: a nie wiem czy ryzen 1700 nie miał jakichś koszmarnych problemów z kompatybilnością z wieloma grami czasem, poszukaj najnowszych sterowników, jeśli nie pomoże to nie wiem zwrot? o ile możesz lub wymiana na inny, zawsze też możesz iść na elektrodę ale pamiętaj żeby używać opcji szukaj ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz