Aktywne Wpisy

Sweet-Jesus +322

Spuchaczu +36
Ja #!$%@? ciągle ta sama historia. Jak nie wyspa węży, albo babcia strąciła drona słoikiem i wytruła pierogami pół ruskiego batalionu, to teraz ukraincy opanowali 20 km jakiegoś stepu i zaś wielkie walenie konia na wykopie, bo ruscy nawet u siebie nie są pierwszą armią.
Tylko za chwilę ruscy znowu #!$%@?ą z powietrza pół jakiegoś ukrainskiego miasta i znowu będzie skamlenie że kacapskie czołgi będą pojutrze pod Lizboną, jak dziadek klozetowy nie
Tylko za chwilę ruscy znowu #!$%@?ą z powietrza pół jakiegoś ukrainskiego miasta i znowu będzie skamlenie że kacapskie czołgi będą pojutrze pod Lizboną, jak dziadek klozetowy nie

Próbowałem już reinstalacje i grzebałem w komendach i ustawieniach ale to nic nie daje XD
Nie wiem czy to przez aktualizację jakąś czy może coś innego jeszcze i przez to nawet nie potrafię ocenić kiedy to mogło się zacząć XD
może jakaś aktualizacja?
Tyle że ja aktualizowałem zarówno procek, karte, windowsa i cs zanim znowu odpaliłem także ciężko mi zawęzić poszukiwania winnego XD
jakie cpu, gpu?
Wyłącz nakładkę Nvidia
@XD__:
Wszystko zaczeło grać po tym, jak wyłączyłem dodatkowo podłączony do komputera telewizor w ustawieniach. Trochę dziwne że w żadnej innej grze to nie przeszkadzało a cs dramatycznie obniżało wydajność XD