Aktywne Wpisy
greenbong +144
Nie rozumiem jak można chcieć mieć dzieci. Jestem u siostry trzeci dzień, dwójka dzieci 2 i 5 lat i to jakiś koszmar xds
Ciągle trzeba się tym zajmować, bez przerwy potrzebuje uwagi. Siorka i szwagier od 4 lat to wrak człowiekow. Ciągle niewyspani, ciągle rozdrażnieni, dla nich błogosławieństwem jest jak przyjadę na 3 dni, bo dzieci mnie lubią i mają w końcu chwilę spokoju xd.
Ta relacja z tymi dziećmi, pomimo że
Ciągle trzeba się tym zajmować, bez przerwy potrzebuje uwagi. Siorka i szwagier od 4 lat to wrak człowiekow. Ciągle niewyspani, ciągle rozdrażnieni, dla nich błogosławieństwem jest jak przyjadę na 3 dni, bo dzieci mnie lubią i mają w końcu chwilę spokoju xd.
Ta relacja z tymi dziećmi, pomimo że

alberto81 +1197

wywalilem wszystkie powiadomenia, ciemny motyw jest, zegarki i inne dupsy, i dalej to samo!!!!!
źródło: comment_lnqwPp9FrmhuUygpkDe9DSaiFRyKvoUk.jpg
Pobierzźródło: comment_aU7WAt1GPmA0iaw9Wc5PejXP81GWgxp5.jpg
PobierzW którymś release był błąd że aplikacje nie mogły wejść w deep sleepa
ja miałem taki problem
już nie mam
telefon poszedł w drzazgi i kupiłem drugi
mój kosztował 500zł, drugi taki sam lata już rok bez problemów, kupując telefony takiej marki trzeba liczyć się z wadami fabrycznymi, wiadomo miałem w planach gwarancję ale mi spadł, szybka pobita, odklejona, bateria nie trzymała tu wolałem dać 470 za nowego a tamten do zabawy dla dzieci
P.S W Honorze wiem ze WiFi na 5g zjada baterie w dzien, na 2,4 telefon trzyma prawie 3 dni ( ͡° ͜ʖ ͡°)