Aktywne Wpisy
jmuhha +2
Wytłumaczy mi skąd takie ceny? U mnie za tazienke
2,7m, korytarz 10 m oraz kuchnie 7m za skucie,
wyszpachlowanie i potozenie ptytek w tazience i w kuchni 217x60 cm oraz potozenie ptytek podtogowych w tych pomieszczeniach.
Panowie policzyto 60 tys. Netto. Dla mnie to jest
absurd. Rozumiem leasing maszyn itp. Ale
przecietny cztowiek po studiach zarabia tyle w rok ( ಠ_ಠ)
2,7m, korytarz 10 m oraz kuchnie 7m za skucie,
wyszpachlowanie i potozenie ptytek w tazience i w kuchni 217x60 cm oraz potozenie ptytek podtogowych w tych pomieszczeniach.
Panowie policzyto 60 tys. Netto. Dla mnie to jest
absurd. Rozumiem leasing maszyn itp. Ale
przecietny cztowiek po studiach zarabia tyle w rok ( ಠ_ಠ)
Moseva +55
Jestem przekonana że dla tych czerepów, którzy recenzują produkty w internecie od razu po otrzymaniu paczki jest przewidziany specjalny krąg w piekle ᕦ(òóˇ)ᕤ
Choy mnie obchodzi czy paczka szybko doszła i czy opakowanie jest ładne. Pisz dziadu jak działa albo idź się kąpać w soku ze śmieci 🤬
#gorzkiezale #zakupyonline #zakupy
Choy mnie obchodzi czy paczka szybko doszła i czy opakowanie jest ładne. Pisz dziadu jak działa albo idź się kąpać w soku ze śmieci 🤬
#gorzkiezale #zakupyonline #zakupy
#wroclaw #mpkwroclaw #buspas
"To są te detale" które sprawiają, że aktywiści marzą o Kopenhadze, Amsterdamie, a my się wykładamy na podstawach.
@Darth_Gohan: Kopenhadze stworzenie sensownego systemu zajęło około 50 lat. My dopiero teraz odkryliśmy buspas, przystanki wiedeńskie, czy drogi rowerowe oddzielone pasem zieleni od jezdni. Myślę, że za 20-30 lat będzie jak w Kopenhadze (pod warunkiem, że mentalność społeczeństwa się ciut zmieni i przestaną postrzegać samochód jako środek dający im wolność, i podnoszący
@aikonek: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wczoraj odpowiedziałem Ci dłużej dlaczego to się we Wrocławiu nie uda na tą chwilę. TO jest właśnie jeden z powodów. Moglibyśmy mieć takie pasy od 5-10 lat ale no przykro w ch*j damy pieniądze na Śląsk Wrocław albo jakis Stadion. Ewentualnie nagrody dla urzędników.
Zaczęliśmy ale jak zwykle robimy to bez głowy wide buspas na Krakowskiej.
Sam w paru miejscach bym widział buspasy
Ja sobie spokojnie siedziałem w autku, na wygodnym fotelu, w ustalonej przeze mnie temperaturze i słuchając muzyki, zrelaksowany. Obserwowałem Tobie podobnych oraz pieszych i współczując wam przepuszczałem na przejściach i przejazdach dla rowerów
@Iudex: Polecam przyczepkę.
Wy to się już całkiem zakreciliscie w tych pomysłach.