Aktywne Wpisy

Beeercik +68

źródło: temp_file3607000356565889521
Pobierz
moze nie zdajecie sobie sprawy z tego ale mam pytanie
jak coś czytacie np ten wpis to macie lektora w glowie ktory wam to musi w myslach przeczytac na glos? czy czytacie bezglosnie, bezlektorowo? ja jestem z grupy tych ktorym „ktos” (ja) czyta tekst w glowie i kiedys dowiedzialem sie, zaskakujaco, ze w c--j osob tak nie ma xD
#ciekawostki #niebieskiepaski #rozowepaski
jak coś czytacie np ten wpis to macie lektora w glowie ktory wam to musi w myslach przeczytac na glos? czy czytacie bezglosnie, bezlektorowo? ja jestem z grupy tych ktorym „ktos” (ja) czyta tekst w glowie i kiedys dowiedzialem sie, zaskakujaco, ze w c--j osob tak nie ma xD
#ciekawostki #niebieskiepaski #rozowepaski
jak czytasz mordo
- lektor, slysze swoj glos w glowie jak czytam 66.1% (41)
- nie mam lektora 33.9% (21)
"po zakończeniu zgłoszenia 480642 proszę o przygotowanie nowego wraz z argumentacją. Serwis po przeprowadzonej weryfikacji nie stwierdził wspomnianej przez Pana usterki. My jako sprzedawca podtrzymujemy jego decyzję, ale z odpowiednią argumentacją możemy złożyć odwołanie i prośbę o ponowne rozpatrzenie zgłoszenia."
Wiecie co poradzić? Teraz ten ram praktycznie do koszta. Dodam, że zakup na firmę, więc mniej podstaw do zwrotów.
#reklamacja #morele #komputery #afera
źródło: comment_cO9eF5UponcpQGA3lCpvr0eIjQjJ7U1D.jpg
PobierzDaj te zrzuty. Najlepiej z kilku płyt głównych.
Ważne aby te płyty wspierały te pamięci (na stronach producenta jest rozpiska).
Zaznacz, że płyty których używasz są sprawne i posiadają najnowszy bios. Inne pamięci działają.
Pamięci pomimo tego, że były w serwisie nie są sprawne i nie współpracują... Bla bla bla
Z tych powodów proszę o ponowną weryfikację sprawności pamięci przez
Tez gskill
W Polsce jak w lesie xD