Wpis z mikrobloga

Użytkownik @anima_libera wrzuca zdjęcie z internetu wyjątkowo nieurodziwego typa tagując to #pokazmorde i pisząc że nie ma siły żyć. Oczywiście Wykopki łykają bo nie potrafią użyć funkcji "szukaj grafiki w Google" (elita internetu xD) i doradzają mu co ma zmienić a stało bywalcy spod tagu rozpoczynają atak "no, normiki powiedzcie co ma niby zrobić z taką mordą".

Ten tag przez wysyp trolli stał się zwyczajnie szkodliwy dla ludzi, zwłaszcza tych nastoletnich użytkowników portalu z zaburzonym poczuciem pewności siebie. No ale oczywiście nadal będzie trwać ten troll-festiwal, Wykopki będą łykać a niektórzy dadzą sobie nawet wyprać mózg i tylko pogłębią swoje problemy.

Szkoda strzepic ryja.
#przegryw #oszukujo #stulejacontent #justwykopthings
Hypeman - Użytkownik @anima_libera wrzuca zdjęcie z internetu wyjątkowo nieurodziwego...

źródło: comment_X88qNK9OOe3qbU9noPCeJCVjmNivdtP1.jpg

Pobierz
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Hypeman: >
Ten tag przez wysyp trolli stał się zwyczajnie szkodliwy dla ludzi, zwłaszcza tych nastoletnich użytkowników portalu z zaburzonym poczuciem pewności siebie

Tak bardzo to. Niestety, ale przegryw stał się niebezpiecznym memem powielajacym, szkodliwe teorie.

I pisze to całkiem serio, ponieważ, dla jak sam to trafnie określiłes, nastoletnij części portalu takie gadanie
  • Odpowiedz
@BooB: ja wiem, ty wiesz a jakiś szesnastolatek który wpadł tu na chwilę by pośmiać się z Magicala a został na dłużej już niekoniecznie.

@Annaroth: i tak tej wojny z trollami wygrać się nie da ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Hypeman: ale przecież taki teraz jest internet, fejki trolle wszędzie, a to że dzieci w takie coś wierzą to nic nie poradzisz ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Annaroth: no ciężko mi to faktycznie zweryfikować, bo nie wiem kto tak naprawdę siedzi przy klawiaturze po drugiej stronie, czy faktycznie dzieciak z problemami, czy znudzony dzieciak troll :/
  • Odpowiedz
@BooB: akurat ewidentny troll jak Janusz pol czy typ bez oszczędności to kpina, ale są czasem takie wpisy z anonimowych, że człowiek mówi sobie WTF, ale ten wykop ludziom ryje beret
  • Odpowiedz
@Hypeman: Banda normików roleplayujących fikcyjnych przegrywów i pewnie pokazujących swoim Julkom jak to kolejny raz debile z Wykopu się dali nabrać, szukają ich w jakimś Ełku, czy robią sobie tablicę korkową z informacjami zebranymi spośród zarzutek, piszą teksty które trafiają w gorące, po czym są czytane przez osoby z faktycznym zaburzeniem samooceny, które naturalnie są zbyt nieśmiałe, by się dzielić swoimi odczuciami.
  • Odpowiedz
@anima_libera no teraz to przesadziłeś. Dumny ty jesteś z siebie zdajesz sobie sprawę z tego co robisz???? Ten tag przez wysyp trolli stał się zwyczajnie szkodliwy dla ludzi, zwłaszcza tych nastoletnich użytkowników portalu z zaburzonym poczuciem pewności siebie. No ale oczywiście nadal będzie trwać ten troll-festiwal, Wykopki będą łykać a niektórzy dadzą sobie nawet wyprać mózg i tylko pogłębią swoje problemy. Zastanów się czasami jeden z drugim co robisz. Ja nie
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Hypeman: szukanie grafiki nie działa na telefonie z tego co wiem, a obstawiam, że dużo ludzi korzysta z wykopu na telefonie, a pozostali nie mają czasu na bzdety
  • Odpowiedz
jeśli ktokolwiek na wykopie bierze cokolwiek na serio to znaczy że mu się strony pomyliły ;)

@BooB: A wszystkie wykopefekty, wykopiwa, krecenie afer na januszy?
Ten portal żyje dzięki tej nielicznej garstce ludzi którzy go cenią(choć mało kto się do tego przyzna) i traktują poważnie.
Zauważ, że to właśnie autentyczne historie z życia bardzo często lądują w gorących, są potem często wspominane w innych wpisach i stają się memami.
To
  • Odpowiedz