Wpis z mikrobloga

Gdzie najtaniej można kupić nową płytę?
Najtaniej znalazłem za 288,15 PLN w media markt (339 PLN - 15% po zapisaniu do klubu MM)
#tool
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@reakwon: oprócz płyty:
- składane na trzy części opakowanie z 4 calowym ekranem z eksluzywnym nagraniem wideo;

- przewód USB do ładowania urządzenia;

- 2
  • Odpowiedz
@zielonyborsuk: gdzieś słyszałem, że nie ma być zwykłej wersji ale nie dam sobie nic uciąć...

@LaserRock46AND2 gratulacje ;) u mnie na drugim etapie (dostawa i faktura) się wysypuje... mógłbym inny sklep wybrać ale mi nie po drodze ;)
  • Odpowiedz
@LaserRock46AND2: Teraz trzymać kciuki, żeby tylko doszło. Ja zamówiłem zaraz pierwszego dnia jak tylko na empik się pojawiło i od 08.08 status "trwa kompletacja" i jakby miała jutro dojść (termin dostawy 30.08-02.09) to już powinna śmigać...Lękam się... ciągle dopuszczam do świadomości opcję, że ta płyta wcale nie istnieje :D
  • Odpowiedz
@LaserRock46AND2: +10 PLN, zresztą sklep mam bardzo blisko, najwyżej jutro pójdę tam z kodem i kupię. Zresztą zgłosiłem im tą usterkę więc może naprawią ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@k433: niestety aż tyle samo. Ciśnienie mi skoczyło jak tylko zobaczyłem i nie mogłem się powstrzymać (). Teraz liczy się tylko to, czy dojdzie. Na reddicie jakiś wątek widziałem (USA) , że chłop maila dostał że sorry, nie dostanie bo sklep nie ma. Będzie dobrze ...
  • Odpowiedz
@mnasadyna: Ja na empik jednak liczę bo na toolband.com, jak pojawiła się informacja o preorderach to empik.com był tam imiennie wymieniony z linkiem. Zakładam, że jakiś rzut jednak dostaną. Na release party mam za daleko ale powodzenia!!!
  • Odpowiedz
@neologic: zapytałem Empik na Facebooku, czy będą jutro w sprzedaży płyty to stwierdzili że "trudno powiedzieć".
Jak dla mnie, jeżeli na dzień przed nie wiedzą, to chyba jest średnio :/
  • Odpowiedz