Aktywne Wpisy
Recker1 +18
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
stanley___ +9
#pytanie
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
źródło: temp_file1252786484093219342
Pobierz

źródło: comment_ENisOEJJPcWgmlpevqBpyeCh5VyFYJNG.jpg
PobierzMam znajomych fanboyów Maca i Linuxa i dokładnie taki obraz wynika z rozmów o kompach :)
Sam siedzę na Windzie i w sumie pierwsze skojarzenie z Linuxem to konsola a Mac to dla mnie przerost formy nad treścią :D
Chłopie, osobiście sporadycznie używam basha w moim domowym laptopie, lub gdy chce się go nauczyć.
-sterowniki masz out of the box, bez j-----a się połowę dnia z ich instalacją.
(Instalujesz jedynie nvidię przez wygodne GUI
Interfejs Windowsa wydaje ci się intuicyjny, bo w nim non stop pracujesz. Ostatnio musiałem coś zrobić na win10 i to była dla mnie czarna