Aktywne Wpisy

pearl_jamik +12
Czy tylko ja lubię, jak kobieta jest kobietą sukcesu? Tzn. nie musi być prezesem czy inną milionerką, ale nie mógłbym być z kobietą, której jedynym celem w życiu jest bycie żoną i wychowywanie dzieci. A mam wrażenie, że taki model jest dla wykopków super sexi: mąż zarabia, kobieta gotuje, sprząta, wychowuje mu dzieci. To jest seksi wg was? Jezu, mnie by taka babka zbrzydła po miesiącu, nawet jakby była 10/10. Dla mnie

źródło: m%C5%82oda-kobieta-sukcesu-54413673
Pobierzmam rację?
- tak 39.6% (128)
- nie 60.4% (195)

EnzoMolinari +7
Sytuacja sprzed chwili. Różowa wraca od ginekologa i dzwoni do mnie, że wszystko w porządku. Pan doktor nie znalazł nadżerki. Ja się pytam jaki pan doktor. Przecież ty do kobiety chodzisz. Okazuje się, że nie było lekarki, która zawsze ją bada i w zastępstwie zbadał ją doktorek. No ja p------ę jesteśmy razem od liceum. Zdjąlem jej simlocka i jestem jedynym facetem, który widział ją nago. Autentycznie chce mi się wyć z w--------a.
#burza #tatry #giewont #selekcjanaturalna #zakopane
Dopiero pozniej idzie sie skalkami i asekurujesz sie lancuchami.
Nie jest szczegolnie trudna ale sa osoby, dla ktorych jest to wyzwanie (lek wysokosci czy przestrzeni).
Gdy jest mokro to skaly i sam szlak jest po prostu sliski.
Tu widac jak wyglada koncowka. https://www.youtube.com/watch?v=JT3XNuIk6Iw
Dobra, jak na końcu są łańcuchy to racja. Myślałem, że na sam szczyt jest taka ścieżynka jak na filmie i OP zwyczajnie przesadza.
To jest Dolina Strążyska - mogą iść w dziesiątki innych miejsc. Np. Napić się herbatki w herbaciarni , popatrzeć na wodospad Siklawica, przespacerować się Ścieżką pod Reglami , do Kalatówek , do Kir przez Przysłop Miętusi...
Ech wykopowi eksperci....