Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
Zrobiłem fit sernik z przepisu od @Estetykatopodstawa po drobnych modyfikacjach, niestety miałem tylko ser sernikowy, niby cukru w składzie nie było, ale kalorii jednak więcej w 100 gramach, dodatkowo dodałem wiórki kokosowe i wpc lody waniliowe, następnym razem zrobię z białeczkiem kokosowym i poszukam też budyniu kokosowego, a na wierzchu dorzucę brzoskwinie, oczywiście #sernik bez rodzynek
1/8 240kcl 23g białka
#mikrokoksy #dieta
mariuszk3 - Zrobiłem fit sernik z przepisu od @Estetykatopodstawa po drobnych modyfik...

źródło: comment_uBzLFBnuNWBlWF94XpKaEgi4xpSWE66D.jpg

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Estetykatopodstawa: naprawdę sztosik! dzięki za polecenie, jedynie na Ewie się zawiodłem, bo to con ona tam wymyśliła z czasem pieczenia to jakaś paranoja, zrobiłem tak jak pisała i był surowy, także dodałem jeszcze 20 minut w 150 z termoobiegiem :D ten ser, który Ty używasz to z biedronki jest?
  • Odpowiedz
@mariuszk3: tak no ja biore najtanszy chudy z biedry(tzn ten w łódeczkach) bo ten w kostce to k---a w smaku dramat.

Wiadome lepszy bylby tłusty i np. 10 jaj do tego przepisu ale ja musialem komponowac to tak zeby idealnie sobie w----c 2 kawalki i miec akurat idealna ilosc bialka na posilek :D,
Do takiego sernicza jem np. owoce i juz podbijam wegle i mam pelnowartosciowy fit posilek na slodko
  • Odpowiedz
@mariuszk3: Polecam spróbować zrobić galaretke na górę, też wersja zero kcal ;).
Tylko nie wiem czy galaretka po prostu nie wsiąknie tam w masę.

Kiedys robiłem fit sernik na zimno tez byl spoko ale nie chce publikować bo jednak to nie taki sztos jak ten przepis.
Na dnaich bede kombinować wlasnie z przepisami na zimno, to jak bedzie git to napisze, a wtedy na luzie mozna galretke na gore dac
  • Odpowiedz