@Sspermenkaa: Będąc tak s---------y nie ma opcji bum miał coś lżejszego ;—; Ja zwyczajnie nie rozumiem jak gadać z ludźmi Niewiem co oni czują. Nie umiem odczuwać ich intencji. Źle odbieram ich zamiary. Żarty odbieram jako atak. Nie umiem w zabawny sposób się z kimś droczyć. Psy są inteligentniejsze niż ja. Na aspergera jestem za głupi. Prędzej autyzm Dodam że mam skłonności do manipulacji
@rivaldo77: O Boże to te forum dla ameb umysłowych no nie zawiodłem się . Pierwsza odpowiedź i polecają metylofenidat XD Dojdzie do tolerancji i co dalej? XD Metylofenidat na podniesienie dopamina to jak polecenie a--------y. Dwa bardzo podobne środki. Jedno i drugie po czasie przestanie dawać efekty
@Muodyhuopiec1919: owszem, kobieta może być autystyczna, ale jak będzie w miarę ładna, to byle normik będzie ją zagadywał i zabawiał, a ona nie włoży w to praktycznie żadnego kosztu
#pytanie #pytaniedoeksperta #przegryw #zespolaspergera #pytaniedorozowychpaskow #pytaniedoniebieskichpaskow
Będąc tak s---------y nie ma opcji bum miał coś lżejszego ;—;
Ja zwyczajnie nie rozumiem jak gadać z ludźmi
Niewiem co oni czują. Nie umiem odczuwać ich intencji. Źle odbieram ich zamiary. Żarty odbieram jako atak. Nie umiem w zabawny sposób się z kimś droczyć. Psy są inteligentniejsze niż ja.
Na aspergera jestem za głupi.
Prędzej autyzm
Dodam że mam skłonności do manipulacji
I co mi to daje?
Kolejny raz widać że #rozowepaski potrafią czuć empatię tylko wobec chadów/Oskarów no facet musi być silny, niezależny, pewny siebie
To normalne u #rozowepaski że się wyszalały a potem szukają grzecznego, ustatkowanego beciaka
Kobieta nawet jak ma aspergera czy depresja albo bordera to i tak znajdzie faceta i nawet takiego normalnego
O Boże to te forum dla ameb umysłowych no nie zawiodłem się .
Pierwsza odpowiedź i polecają metylofenidat XD
Dojdzie do tolerancji i co dalej? XD
Metylofenidat na podniesienie dopamina to jak polecenie a--------y. Dwa bardzo podobne środki. Jedno i drugie po czasie przestanie dawać efekty
Na koncentracje stormsowalem amfetaminę w dawkach 10-50mg doustnie. Działało długo i stabilnie i skutecznie
Mi zależy na akceptacji otoczenia
Raczej tolerancje
W pracy w poprzednie wakacje milem typowego sebe co mi załatwił