Wpis z mikrobloga

@Sspermenkaa:
Kobiety nie mogą być przegrywami więc nie ma porównania
Każda kobieta kogoś znajdzie nie ma znaczenia czy ma aspergera, bordera, depresje
Dziewczyna w wieku 16-22 lata szuka tylko facetów z top 20% czyli tych dynamicznych, zabawnych, budzących emocje.
Za to facet z aspergerem nigdy nie ma kolegów, koleżanek, nie ma nic do powiedzenia co by zaciekawiło dziewczyny.
Kobieta z aspergerem zostanie uznana za urocza bo taka cicha
  • Odpowiedz
@Sspermenkaa:
Zasłaniaj? To niby co jest przyczyną tego że nikt nigdy nie chviał słuchać tego co mam do powiedzenia, dla ludzi zawsze byłem nudny, nigdy nie mam nic zabawnego do powiedzenia, nie umiem się droczyć, zabawić kogoś?
Już pierwszego dnia w przedszkolu bałem się do innych dzieci podchodzić
Ponad trzy lata temu zrozumiałem że nie warto być miłym, uprzejmym dla innych. Lepiej być takim jak teraz to przynajmniej nikt mnie
  • Odpowiedz
@Sspermenkaa:
Większość kobiet nie umie zabawiać, bo to facet ma działać a kobieta tylko reaguje
Jak facet nie jest pewny siebie, jest naurotyczny, sztywny, nie budzi emocji to zdechnie w samotności. To facet ma zagadać dlatego faceci z aspergerem i neurotyzmem to przegrywy
  • Odpowiedz
@Sspermenkaa:
Wnioskujesz po jego wieku?
Ja mam 20 i nawet za rękę nie trzymałem
W szkole sporo dziewczyn obcych do mnie zagadywało a ja nie wiedziałem jak się zachować. Nic mi do głowy nie przychodziło
  • Odpowiedz