Wpis z mikrobloga

Pamiętam jak kiedyś czekało się ze znajomymi na lotnisku w GTA 4 na premierę GTA V. Ścigaliśmy się tam różnymi autami ale większość jeździła infernusem bo to typowo sportowe auto. Jednak najbardziej cierpliwi jechali na drugi koniec mapy żeby zdobyć Sultana RS. W takim aucie byłeś bogiem na serwerze. Fajne to były czasy. #feels #gry #gtaiv
Pobierz
źródło: comment_CS9yCiherVagiTdzl9bVKioTIAWrDF13.jpg
  • 8
@BlueberryHills: to prawda. Nie wiem jak na kompie ale na konsoli trainery były zajebiste bo jak trafiłeś na dobrego modera który nie troluje to rozdawał takie zajebiste auta z neonami albo budował fajne rampy.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@vCertus: na pc na początku gituwa pare osób miało, reszta nie potrafiła zainstalować. Potem ogarneli i spamowali tugami aż serv padal ( ͡° ͜ʖ ͡°). Ja zawsze jako admin ustawialem wszystkim burze z piorunami i bawiłem się z ludzmi w samobojce skacząc z dachów ( ͡ ͜ʖ ͡)
@BlueberryHills: na konsoli nie było dużo moderów bo każdy bał się bana ale była taka zasada że moder moderowi #!$%@?. Jak było dwóch cziterow w jednej sesji to robili sobie na złość żeby jeden wyszedł bo kicknac ich się nie da. Moim najlepszym sposobem na troli było włączenie im auto-nuke i spamowanie modelami światła nad postacia tak że konsola nie im nie wyrabiała i się zacinała po czasie xD