Wpis z mikrobloga

#prawojazdy #infocar

Zdałem w czwartek teorie w WORD no i czekam na zwrot PKK przez ośrodek, gdzieś słyszałem że mają dwa dni na to a tu dalej cisza, ktoś coś?
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Zdałem w czwartek teorie w WORD no i czekam na zwrot PKK przez ośrodek

@sir-greg: Niby jak? Przecież PKK twój ośrodek musiał odblokować, zanim w ogóle zapisałeś się na egzamin.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Pangia: ostanie kontakty z word miałem w 99 roku ( ͡° ͜ʖ ͡°) tym bardziej dla mnie to kosmos ale są też pozytywne aspekty tych zmian z mojej perspektywy. Nie mniej jednak mam wrażenie że informatycznie wordy i ten cały system jest w czarnej dupie...
  • Odpowiedz
@sir-greg: Bo jest. Nawet kartą jak człowiek nie zapłacisz, bo przecież nie może petent być na plusie i (przynajmniej w Rzeszowie) za pieczątkę w kasie dopłacasz 2,50 zł, a przy płaceniu kartą dodają sobie 3 zeta prowizji.
  • Odpowiedz
  • 0
@Pangia: ok gdzieś na stronie osk napisali że 3 dni ma WORD, czekam... btw. co za patole piszą im te systemy, żebyś musiał szukać informacji dookoła a nie u źródła.
  • Odpowiedz
teraz jest inaczej, do osk idę dopiero jak mam teorię zdaną.

@sir-greg: @Pangia: nie jest tak, że coś się zmieniło, tylko sir-greg wybrał zdawanie w sposób eksternistyczny. Najpierw teoria w WORD, potem wykład z ratownikiem medycznym, a potem jazdy i egzamin praktyczny.
Nadal można zdawać w tradycyjny sposób.
  • Odpowiedz
  • 1
@One_Stone: o, to to, właśnie( ͡° ͜ʖ ͡°) już się dowiedziałem że word następnego dnia wysyła info do systemu i osk mogą je pobrać, ta strona info-car jest do d--y i tam tej informacji nie ma.
  • Odpowiedz