Aktywne Wpisy

dasfddklfdslkfkx +333
źródło: bvrby9833mhe1
Pobierz
jarzynka +389
#ciekawostki #historia Józef Stalin zmarł w domu Lecha Wałęsy gdy ten miał 10 lat
źródło: 1000121492
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: bvrby9833mhe1
Pobierz
źródło: 1000121492
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Wydaje mi się, że Mercedes nauczony doświadczeniem z Rosbergiem może faktycznie pozbędzie się Bottasa na przyszły sezon. Takiemu Oconowi czy Russellowi można dużo łatwiej wytłumaczyć, że mają jeszcze czas na swoje sukcesy niż Bottasowi, któremu lata świeżości nieubłagalnie przemijają, a on wciąż stoi w miejscu. Priorytetem dla LH i Merca na pewno będzie pobicie rekordu tytułów Schumachera i Toto nie cofnie się przed niczym, by tego dokonać. Zastanawiam się tylko, gdzie taki Bottas mógłby wylądować. Renault jeśli odejdzie Hulk? RP w przypadku transferu Pereza do Haasa? A może bezpośrednio do Haasa na fotel po Groszku?
W Redbullu na wielkie zawirowania nie ma co liczyć. Marko już powiedział, że Gasly jest szybki, ale słaby w walce i wyprzedzaniu, ale nie martwi się o przyszłość, bo ma dwójkę ambitnych kierowców w TR. Pewnie któryś z nich zamieni się fotelem z Gaslym i tyle.
Tak naprawdę w przyszłym roku może się niewiele zmienić. Kubica będzie miał szczęście, jeżeli pozostanie tam gdzie jest. Bo może być tak, że Latifi przekona Claire większą kasą, a Merc zabierze Russella, ale wciśnie Ocona.
Karuzelę transferów napędziłoby np. zakończenie kariery przez Vettela. Wtedy moim zdaniem z automatu Ricciardo przeszedłby do czerwonych robiąc miejsce w Renault. Ale sądzę, że to się nie stanie jeszcze po tym sezonie.
#f1 #kubica #sezonogorkowy
Najbardziej mnie fascynuje to, co z Oconem. Oby nie było tak, że wszyscy go chcą, a potem nie ma go nigdzie. XD
Nie wiem jak można by Russellowi (duuuże ambicje) i Oconowi wytłumaczyć, by nie próbowali wygrać z Hamiltonem. Przecież każdy rok może być ostatnim, w którym dany zespół wygrywa wyścigi, nie
@jaceks653: tak jak Kubica nie błyszczał na tle Heidfelda w bmw, w końcu miał tam tylko jeden dobry sezon (tylko ciekawe dlaczego Renault i Ferrari chciało jednak Kubicę). Ocon pomimo bardzo małego doświadczenia był lepszy od Pereza w kwalifikacjach i wyścigach, w samochodzie obklejonym meksykańskimi sponsorami.
Hmm moze Bottas out Russel in do Merca
Ocon za Russela z Latifim w Williamsie
Gasly out Kviat do Redbulla
Hulkenberg out
Nie wiem czemu ale mam wrażenie, że Merc powalczy o Leclerca. Oni zawsze dążą do tego aby mieć najlepszego
A zatem tak - są kierowcy, którym tego nie wytłumaczysz. Jeżeli kierowca walczy jak równy z równym o mistrzostwo, wówczas zespół nie będzie mieć pretekstu do zwolnienia, bo opinia publiczna tego
@wolviex: zaraz zaraz, Hamilton miał jednego majstra jak przyszedł do Merca, był gwiazdą ale gdzie mu wtedy było do Vettela, a Rosberg był w zespole od 3 lat i był wstanie zdominować Schumachera.
Zobacz historię najlepszych kierowców, czy oni słuchali się tak zespołów?
Prost vs Lauda
Mansell vs Piquet
Senna vs Prost
Hamilton