Aktywne Wpisy

montezuma71 +33
To jest chyba najbardziej wstydliwy post w moim życiu.
Hej Mirki, chciałbym prosić was o pomoc. W życiu nie brałem nic za darmo, ale moja sytuacja jest obecnie beznadziejna. Mam 18 lat, tydzień temu wyprowadziłem się z patologicznego domu, gdzie moja matka i brat znęcali się nade mną. Całe życie musiałem mieszkać z alkoholikami, którzy skrzętnie niszczyli mi życie, ale ostatnia sytuacja przerosła wszystko - matka zniszczyła mi komputer bo wylałem na
Hej Mirki, chciałbym prosić was o pomoc. W życiu nie brałem nic za darmo, ale moja sytuacja jest obecnie beznadziejna. Mam 18 lat, tydzień temu wyprowadziłem się z patologicznego domu, gdzie moja matka i brat znęcali się nade mną. Całe życie musiałem mieszkać z alkoholikami, którzy skrzętnie niszczyli mi życie, ale ostatnia sytuacja przerosła wszystko - matka zniszczyła mi komputer bo wylałem na

HerlockSholmes +27

#katowice
Komentarz usunięty przez moderatora
@qwertyv1337: powodziu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ja to ogarne #!$%@?
Komentarz usunięty przez autora
@KKK1337: obstawiam, że wszystko jest zgodnie z przepisami, nie na każde warunki da się przygotować
Niestety rzeka miała z 3 metry stanu więcej ¯\_(ツ)_/¯
Komentarz usunięty przez autora
To są już auta nie do uratowania
Ale ton głosu którym mówi ta kobieta jest przygnębiający. Zarazem wyważony jak i przygnębiający, oznajmujący tragiczną wieść, mający w sobie jednak współczucie i wsparcie. Jak wieść pani doktor "zostało panu 2 tygodnie życia" czy "pańskie dziecko uległo wypadkowi i nie przeżyło"
@qwertyv1337:
Podwodny raczej bym powiedział ( ͡° ͜ʖ ͡°)