Wpis z mikrobloga

a śledziłem nawet jeszcze wcześniej - założyłem konto w liceum tylko żeby skomentować jeden post, a tu nagle 2 tygodnie temu minęło 12 lat...

z tej okazji (bo niedługo będę w Poznaniu, a moi rodzice mieszkają w przyzwoitej odległości od siedziby Wykopu) jak ktoś w komentarzu wpadnie na coś śmiesznego co można zrobić będąc na miejscu - czekam na propozycje, jak coś mi się spodoba to postaram się to (chociaż w jakimś stopniu) wykonać ( ͡° ͜ʖ ͡°) jeśli nie, to sam mam jakieś tam pomysły i pewnie coś wykręcę

nie może to być nic nielegalnego, ani powszechnie uważanego za obraźliwe; obecnie poziom wykopu troszkę się obniżył, ale przez te 12 lat dostarczył mi masę rozrywki, pozwolił wesprzeć kilka fajnych akcji a od święta nawet pozwolił się czegoś nauczyć ;) więc w zasadzie najchętnie zrobiłbym coś co rozbawi również 'ofiary' ;)

PS zastanawia mnie kto tutaj jeszcze pamięta 4,5kg arbuza albo skomplikowany system luster czy samcaalfa lub fanzonuna ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#wykop #gownowpis
skshyp - a śledziłem nawet jeszcze wcześniej - założyłem konto w liceum tylko żeby sk...

źródło: comment_qr8DokxvRXeM1kHoGoSEjzOjJH2UOHjK.jpg

Pobierz
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach