Aktywne Wpisy

Zgagarast +36
Kocham aplikacje randkowe. Gadam sobie z kobietą lat 24, pracującą w sklepie w dużym mieście. Wrzucam przybliżoną wymianę zdań, bo mnie usunęła.
- No chciałabym się kiedyś dostać do korpo.
- Wystarczy dyplom uczelni wyższej.
- No ale ja nie mam i to jest problem.
- A jakie masz twarde umiejętności? Próbowałaś gdzieś startować?
- No nie mam i nie próbowałam.
- To kogo ty masz pretensje? Co ty robiłaś przez te
- No chciałabym się kiedyś dostać do korpo.
- Wystarczy dyplom uczelni wyższej.
- No ale ja nie mam i to jest problem.
- A jakie masz twarde umiejętności? Próbowałaś gdzieś startować?
- No nie mam i nie próbowałam.
- To kogo ty masz pretensje? Co ty robiłaś przez te

rickrickrick +310

Działał fajnie 2-3 tygodnie. Po tym czasie zaczął się zacinać. Nagrywa pierwsze 15-30 sekund po czym wisi jakiś czas i nagrywa znowu od początku 15-30 sekund. Filmiki wyglądają tak samo. Poucinane 15-30 sekundowe fragmenty.
Oddałem na gwarancję. Producent odpisał, że nie wykrył usterki i odesłał urządzenie.
Oddałem na gwarancję ponownie, pokazałem pracownikowi w salonie, że usterka jest i on mi świadkiem, że wideorejestrator się zacina.
Dziś odesłali ponownie z wiadomością:
Rezultat zlecenia:nieuwzględnione, usterka niewykrytaUzasadnienie:Autoryzowany serwis producenta nie stwierdził występowania zgłaszanej usterki. Urządzenie jest w pełni zgodne ze specyfikacją producenta. Sprzęt zostanie odesłany w stanie niezmienionym.
Co zrobić? Gdzie zgłosić, że robią mnie w wała?
Kurczę, dziwna sprawa, mój robi dokładnie to samo, ale nie pomyślałem, że to usterka samej kamery, myślałem, że to karta. Próbowałeś go z inną, szybszą i pewniejszą kartą pamięci? Ja jeszcze nie. Jakoś zawsze szkoda mi kasy. W sumie nagrania są, tylko irytujące jest to pocięcie na krótkie kawałki.