Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
Mirki komp mi sie nie chce odpalic. Znaczy odpala sie, ale wyskakuje bluescreen, przygotowuje do resetu, uruchamia jeszcze raz i naprawia automatycznie i wyskakuje ze nie udalo sie naprawic automatycznie. Mam ten komputer od mniej niz roku chyba nawet, chodzil wczesniej normalnie. Niestety nie ma zadnych sygnalow dzwiekowych, wiec nie wiem co sie z-----o. Czy to moze byc z powodu ciepla? Albo kurzu? A moze mityczny wirus? (W sumie troche sciagalem z internetu) Doslownie przed chwila jeszcze dzialal. Help. #pomocy #informatyka #komputery #naprawakomputera #pytanie #pytaniedoeksperta #kiciochpyta
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Tr8025: pisalo zebym zresetowal komputer to wybralem najpozniejszy punkt przywracania (kwiecien) wyskoczylo, ze lepiej nie wiecej niz 60 dni te punkty, no ale nie mam to co zrobie. No i na koniec to wyskoczylo, ze bląd.
  • Odpowiedz
  • 0
@Tr8025: na yt pokazuja ze mozna przez wiersz polecen to ogarnac ale robie tak jak oni i w ostatnim momencie pokazuje mi ze nie ma takiego pliku i nic nie moge zrobic
  • Odpowiedz
  • 0
@Tr8025: najnowszy tylko dziala, ale wyskakuje blad podczas przywracania (nie moge wyslac jaki bo wykop mi sie z----l i zdjec nie moge wysylac) a starsze wgl nie dziala, od razu jak na nie klikne to nie dzialaja. Probowalem przez wiersz polecen, ale tez nie dziala, bo wyskakuje ze nie mozna odnalezc takiego pliku. W necie nie ma nic wiecej niz to co zrobilem z tym bledem. Instaluje jeszcze raz system
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@risottow2minuty: Odłącz, podłącz wentylator. Spróbuj poszukać innego dla testu. Jeśli błąd się będzie powtarzać to problem leży w płycie głównej. Dasz radę sprawdzić inny, albo sprawdzić swój u kogoś?
  • Odpowiedz