Aktywne Wpisy
djtartini1 +219
W całej dyskusji o #onlyfans pomijamy ważny aspekt #finanse a mianowicie to, że top onlyfansiar ma większość wielkich wpłat od 1-3 podmiotów. To może być dofinansowanie przez samą platformę jako promocja do naganiania nowych dziewczyn lub, co bardziej prawdopodobne- sposób na pranie brudnych pieniędzy.
EmDeCe +704
teoretycznie wyleczyłem się już prawie z fobii społecznej i osobowości lekowej, ale cały czas mam jeden i ten sam problem... może ktoś zna jakiś ciekawy sposób? Sztuki walki odpadają bo w mojej wiosce niczego takiego nie ma, a najbliżej mam 20km do miasta...
#psychologia #walkiuliczne #zalesie #silownia #sportywalki
Ps: nie to nie bait...
@siemawpadajdomejkuchni: Mieć 191cm wzrostu, ważyć 165kg i mieć 58cm w łapie.
Wolam ulicznego fightera @ChoNoTu
@siemawpadajdomejkuchni: ziomson, ja powiem tak. Walka na ulicy to powinna byc ostatecznosc i kazdy normalny typ powinien unikac jej jak ognia. Po pierwsze nie wiesz na kogo trafisz, moze to byc jakis swir z kosa np. Po drugie mozesz dostac w p---e, w skrajnym wypadku sie uszkodzic. Trzy mozesz cos zrobic tamtym i trafisz do pierdla + wyrzuty sumienia.
Na pewno nie rób jednego: nie bij się po to by podnieść sama samoocenę - to debilna droga którą kroczą niektóre niemyslące sebiksy które później tylko czekają żeby komuś w--------ć by poczuć się lepiej.
Ale pewność siebie? Skoro mała wioska, to najłatwiej i najszybciej kupić dwie pary rękawic, zgadać się z chętnym kumplem i po prostu
Najgłupsza rada jaką widziałem bo nie dość, że wyrobi